Ar ko šobrīd nodarbojas bijušais deputāts Ivars Puga?

Aktieris un bijušais Saeimas deputāts Ivars Puga līdz ar jauno mācību gadu sācis pedagoga gaitas Rīgas Sanatorijas internātpamatskolā jeb Meža skolā, kas atrodas Šmerļa mežā.  Tāpat šoruden viņš, režisora Intara Rešetina mudināts, atgriezies uz skatuves, vēsta Jauns.lv.

Žurnāla “Kas Jauns” uzrunāts, Ivars Puga, kas tika ievēlēts 13. Saeimā no partijas “KPV LV” saraksta, bet pērnruden 14. Saeimas vēlēšanās nemaz nekandidēja, par četriem deputāta amatā pavadītiem gadiem neko diži stāstīt nevēlas. Vien norāda – pēc tam vajadzējis paņemt pauzi, ko arī izdarījis: “Izmantoju bezdarbnieka statusa iespējas un tā arī mazliet pārprogrammējos. Tiesa gan, es arī negribētu pārspīlēt tā darba ārkārtīgo nozīmību.”

Puga norāda, ka nekad nav pārstājis būt aktieris. To, ka ilgāku laiku nav bijis uz skatuves, viņš sauc par “radošo komandējumu”, ko svētīgi paņemt radošām personībām, lai pēc tam ar lielāku jaudu atgrieztos atkal uz skatuves. “Ir jābūt kādam restartam, ja jūti, ka visas krāsas paliek vienādas. Paejot prom no aktiermeistarības, tu atkal saproti, kas ir kas. Jāteic, ka šobrīd neesmu štata aktieris, man nav līgumattiecību ar teātri. Bet profesijā joprojām turpinu darboties dažādos projektos – izrādēs, kas tiek gatavotas skatītājiem. Ar Nacionālo teātri šobrīd sadarbojos pie divām ilggadējām izrādēm – “Skroderdienas Silmačos” un “Sudraba slidas”, kas tiks izrādīta šajā decembrī. Jaunajos Nacionālā teātra projektos gan es neesmu,” sarunā ar “Kas Jauns” atklāj aktieris.

Vaicāts, vai nav vēlmes atgriezties Nacionālajā teātrī, kur pirms tapšanas par deputātu bija nostrādājis ilgus jo ilgus gadus, viņš paskaidro savu nostāju: “Es gribu atgriezties, lai strādātu! Bet vienkārši būt teātrī… Man nav tādas sajūtas, lai tikai par katru cenu atgrieztos teātrī, lai tikai es tur skaitītos. Ja man būtu darbs, tad gan jā. Jo nekur jau no savas profesijas un darba neaizbēgsi, un es arī to netaisos darīt! Viss ir atkarīgs tikai no apstākļu sakritības, no režisora domu gaitas.”

Uz skatuves šomēnes Puga bija redzams koncertuzvedumā “Ziedonis un Mīlestība”, tajā piedalīties viņu uzaicinājis režisors Intars Rešetins. Aktieris atklāj, ka atgriezties uz skatuves bijusi ļoti laba sajūta, jo viņš atkal strādājis savu sirdsdarbu. Uzvedumam būšot arī papildkoncerts 4. decembrī. Ivars Puga teic, ka skatītāju zāle aktierus uzņēmusi ļoti labi un cēlusies kājās. “Ir tāds teiciens: kas nāk no sirds, tas iet pie sirds,” koncerta panākumus skaidro aktieris.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
kurzemnieks
kurzemnieks

Apsviedīgs ķerlis!

Pateicīgā latvāņu nācija
Pateicīgā latvāņu nācija

Gaida otreizējo gobzema atnākšanu?