Ar ko šobrīd nodarbojas bijušais deputāts Bondars?

Gadu pēc Saeimas deputāta mandāta zaudēšanas bijušais Budžeta un finanšu komisijas priekšsēdētājs Martiņš Bondars aizvien vēl nekur nestrādājot, uzzinājis žurnāls “Privātā dzīve”.

Sastapts Elitas Patmalnieces jaunās personālizstādes atklāšanā un taujāts, ar ko nodarbojas, Bondars bijis lakonisks un noslēpumains: “Baudu dzīvi! Ziniet, par darbu ir tā, ka es šobrīd par to neko neteikšu, jo tā ir pareizāk.”

Sociālajos tīklos gan bijušais politiķis, gan viņa laulātā draudzene ir gana aktīvi – Ieva Instagram regulāri dalās ar fotogrāfijām, kurās redzami viņas krāšņie ceļojumi uz ārzemēm, tikmēr Mārtiņš publiski lielākoties dalās ar bildēm, kur redzams, apceļojot Latviju. “Es dzīvoju Latvijā. Man patīk tas, kas te notiek,” norāda viņš.

Avots: “Privātā dzīve”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
vperjod !
vperjod !

Za Pūķinu, za roģinu !

māksla
māksla

Nez, sievas gleznas tikpat dārgas, kad Bondars nav vairs deputāts? Kāds tās vispār pērk? Varbūt tagad pat jāpiemaksā, lai kāds paņem?

sukinsins
sukinsins

Gan jau atradīs kādu kam dibenu bučot. Nodergie idioti latkrievijā ir pieprasīta prece.

rusofobs
rusofobs

Tu runā no savas pieredzes, aršenloh ?