Ar Covid-19 sasirgušā eksprezidenta Zatlera sieva turpina apmeklēt sabiedriskus pasākumus

Zatlers

Nesen bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers informēja sabiedrību, ka, kaut gan esot vakcinēts, ir sasirdzis ar Covid-19. Neraugoties uz to, viņa sieva Lilita turpina baudīt saviesīgus pasākumus, novērojis žurnāls “Privātā Dzīve”.

Pagājušās ceturtdienas vakarā Nacionālā teātra apmeklētāji sajutās apmulsuši, pirmizrādes skatītāju vidū ieraugot bijušo pirmo lēdiju Lilitu Zatleri – vai tad ar Covid-19 slima cilvēka kontaktpersona tā drīkst rīkoties?

Lūgts komentēt, vai tas ir droši, ka viņa dzīvesbiedre turpina apmeklēt saviesīgus pasākumus, Valdis Zatlers “Privātajai Dzīvei” skaidrojis:

“Ir vakcinētas kontaktpersonas protokols, ko tā drīkst un ko ne. Mana sieva ceturtdien veica testu, un tas bija negatīvs, tāpēc neredzu nekādu apdraudējumu apkārtējiem. Viss ir tā, kā valstī noteikts – vakcinētai personai nedēļas laikā jāveic tests un 14 dienu karantīna uz viņu neattiecas. Ja es pats būtu aizgājis uz pirmizrādi, tad gan varētu būt jautājumi. Es esmu dakteris un esmu precīzs!” pauda Zatlers.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: “Privātā Dzīve”

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
TTT
TTT

Noteikumi to neliedz. Kur problēma?

Stienis
Stienis

Ikviens no mums var iet, kur tīk.

vilkābele
vilkābele

Cietumā to bābu !

Guma
Guma

zvaigznei taču jāspīd ja reiz tas zvaigznājs ir tāds kāds tas ir Pilda pilsonisko pienākumu- jāgādā par karantīnā ievietoto skaita stabilu pieaugumu