Ameriks Eiroparlamentā ticis svarīgā amatā

Andris Ameriks, Twitter.com

Eiropas Parlamenta Sociālistu un demokrātu progresīvās alianses grupas deputāts Andris Ameriks (GKR) ievēlēts par Transporta un tūrisma komitejas priekšsēdētāju vietnieku.

“Iegūtais priekšsēdētāja vietnieka amats ir liels panākums Latvijai, un tas noteikti ļaus man dot daudz vairāk mūsu valstij. Transports un tūrisms – divas lielas ekonomikas nozares, kas ir ļoti svarīgas arī Latvijai un mūsu cilvēkiem. Manas prioritātes tuvākajam laikam būs darbs pie neviennozīmīgi vērtētās “Mobilitātes pakotnes”, lai panāktu to, ka mūsu autopārvadātāji netiktu diskriminēti, kā arī, protams, darbs pie ES budžeta,” ir pārliecināts Ameriks.

Ameriks jau ir priekšsēdētāja vietnieks “Delegācija ES un Kazahstānas, ES un Kirgizstānas, ES un Uzbekistānas, ES un Tadžikistānas parlamentārās sadarbības komitejās, kā arī attiecībām ar Turkmenistānu un Mongoliju”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
bargais
bargais

Tur tādi smadzeņu kropļi ir ļoti vajadzīgi!

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Krasaffčiks!

Bilde - izcili!
Bilde - izcili!

Pretīgi!

Inese
Inese

Reizēm šķiet, ka šausmu filmas ir smieklīgas, ja salīdzina ar to, kas notiek…gribējās teikt Latvijā, bet te jau, šķiet, Eiropā viss notiek “pa svoiski.” Feini, nav ko teikt. Izmuka no cietuma Dzimtenē, bet tika pie naudīga amata ES. Nav jau ko liegties – liels zaglis nekad nav muļķis. Tikai skaidri redzams, ka ES vispār Latviju neredz. Ne viņiem interesē personālijas, ne skandāli. Lācītis, mīļums, vnk izpildīja mājasdarbu, un nu ir pelnītā pensijā, kur lielākais uzdevums smirdīgak iepirst ES dīvānā, jo, ja kāds nosauks viņa pienesumu, darrbojoties Brisielē Latvijas labā, tad medaļa uz krūts!

Zepers
Zepers

Nez cik Briselē būs atripināšanās koeficients.

Lamata
Lamata

Zīle jau ar sviedriem vaigā cīnījās pret Latvijas autopārvadātāju diskrimināciju. Redzēs, ko panāks A.Ameriks.

Leo
Leo

Forši , ka mēs Andri ievēlējām EP !