Ameriks atkāpjas no partijas “Gods kalpot Rīgai” priekšsēdētāja amata

Ameriks

Ilggadējais partijas “Gods kalpot Rīgai” (GKR) priekšsēdētājs Andris Ameriks nolēmis atkāpties no partijas vadītāja amata.

Ameriks paziņojis, ka atkāpjas no partijas priekšsēdētāja amata, lai koncentrētos darbam Eiropas Parlamentā, kā arī lai partija jaunas komandas un jauna līdera vadībā gatavotos 14.Saeimas vēlēšanām.

Sestdien, 20.novembrī, plkst.10 notiks GKR desmitais kongress, kurā tiks ievēlēts jaunais partijas priekšsēdētājs, valde, kā arī tiks diskutēts par iespējamo partijas dalību 14.Saeimas vēlēšanās.

Kongresā tiks diskutēts par aktuāliem sociālpolitiskiem notikumiem Latvijā un Eiropā, kā arī notiks debates par GKR piedalīšanos nākamās Saeimas vēlēšanās.

Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju Latvijā, kongress noritēs attālinātā formātā.

Ameriks partiju vada kopš tās dibināšanas 2012.gada martā.

GKR līdz šim ir bijusi pārstāvēta Rīgas domē, kur kopā ar “Saskaņu” veidoja koalīciju, bet pēc pēdējām vēlēšanām tā ir opozīcijā. Savukārt Eiropas parlamentā Ameriks tika ievēlēts no “Saskaņas” saraksta, kur startēja kopā ar “Saskaņas” līderi un bijušo Rīgas mēru Nilu Ušakovu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar