Aldis Adamovičs atkāpies no «Latgales partijas» vadīšanas

Aldis Adamovičs

Ludzā “Latgales partijas” kongresā 9. oktobrī Saeimas deputāts Aldis Adamovičs atsacījies no turpmākas šīs partijas vadīšanas valdes priekšsēdētāja amatā.

Adamoviča vietu ieņems Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Lāčplēsis. Savukārt par līdzpriekšsēdētāju izvēlēta bijusī Ludzas novada domes priekšsēdētāja, tagad Kaunatas vidusskolas direktore, Alīna Gendele.

Lēmumu turpināt darbu reģionālās partijas valdē, bet ne valdes vadībā Saeimas deputāts pamatoja ar nepieciešamību “varas grožus” nodot vietējiem politiķiem, kas kandidēs pašvaldību vēlēšanās, kā arī neskaidro nākotni pret viņu uzsāktās kriminālvajāšanas dēļ.

“Kā mēs redzam, daudzi ar mums grib draudzēties, bet tai pašā laikā, daudzi mūs grib gremdēt. Es gribu arī pateikt paldies kolēģiem Saeimā, jo saskaros ar ļoti atbalstošu attieksmi. Un arī “Jaunās Vienotības” frakcijai, kur nemaz necēla jautājumu par manu aiziešanu vai deputāta mandāta nolikšanu. Es tiešām uzskatu, ka neesmu šos pārkāpumus tādā traktējumā, kā tie tiek pasniegti, izdarījis. Esmu gatavs sadarboties ar prokuratūru, un vajadzības gadījumā aizstāvēt savu pozīciju arī tiesā,” norādīja Adamovičs.

Kā jau vēstījām, KNAB rosina uzsākt kriminālvajāšanu par A. Adamoviča krāpšanos ar deputāta kompensācijām 3000 eiro apmērā – kompensētajā dzīvoklī nedzīvo un degvielu lej svešā auto (ŠEIT vairāk).

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar