Aivars Lembergs vēlas piedzīt no valsts 321 468,98 eiro

Aivars Lembergs

Aivars Lembergs atbilstoši likumam ir iesniedzis Tieslietu ministrijā pieteikumu par nodarītā kaitējuma kompensāciju, jo viņam, pārkāpjot likuma prasības un bez atbilstoša pamatojuma, nesamērīgi ilgi bija piemērots drošības līdzeklis – aizliegums pildīt Ventspils pašvaldības domes priekšsēdētāja un Ventspils Brīvostas valdes priekšsēdētāja amata pienākumus.

Līdz ar to Aivaram Lembergam 13,5 gadus bija nelikumīgi noteikts drošības līdzeklis, kas tika atcelts 2021.gada 22.februārī, tāpēc attiecīgais prasījums ir iesniegts izskatīšanai.

Ja Latvijas valsts noraidīs Aivara Lemberga pieteikumu, būs izsmelti visi nacionālie tiesību aizsardzības līdzekļi, kā rezultātā Aivaram Lembergam būs pamats vērsties ar pieteikumu Eiropas Cilvēktiesību tiesā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: nra.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
siti rutu
siti rutu

Vai Meroni Lembergam uz cietumu pienesumus sūta?

Rinda
Rinda

Ts jau tikai pirmais rēķins bordānismam

Temida
Temida

pilnīgi likumīga prasība !

Otto
Otto

Nekauņa!