Aivars Lembergs iesūdz tiesā Valsts Drošības dienestu

Aivars Lembergs

2021.gada 22.februārī Rīgas apgabaltiesa piemēroja apcietinājumu Aivaram Lembergam, to motivējot arī ar viņa ietekmi uz atsevišķām amatpersonām Drošības policijā, ar kuru palīdzību Aivars Lembergs var izvairīties no tiesas sprieduma izpildes.

Gandrīz pēc gadu ilgas sarakstes ar Valsts drošības dienestu, kuram Lembergs prasīja pārtraukt jebkādu ietekmi, jautājums ir nonācis Administratīvajā tiesā, kurā Aivars Lembergs apstrīd VDD rīcību un lūdz uzlikt par pienākumu dienestam izbeigt Aivara Lemberga ietekmi uz atsevišķām VDD amatpersonām, kas ir par pamatu viņa turēšanai apcietinājumā kopš 2021.gada 22.februāra.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
seps
seps

Vai tiešām Lembergs nesaprot, ka šāda viņa uzvedība tikai kaitina visus un neko nedod?

Temida
Temida

Tās ir Lemberga k-ga tiesības , gaidīsim Tiesas spriedumu .

Svari
Svari

Par to, kas ir sastrādāts, aivaram ir tikai viena tiesība – sēdēt cietumā.