Aivara Lemberga vēstules no cietuma – 31.marts

Lemberga vēstules

Apcietinātā Ventspils domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga sieva Kristīne savā “Facebook” kontā dalās ar vīra sūtītajām vēstulēm.

“Mana mīļmīļmīļsirsniņa!

Esmu labā noskaņojumā. Man beigusies darba diena, ir 18:30. Varu pieķerties pie rakstīšanas burvīgai sieviņai un mīļajiem bērniem. Šodien saņēmu Tavu pirmdienas vēstuli, sūtītu no Rīgas. Tā, kopā ar patiesi foršajām bildēm, pie tam uz A4 un vakardienas Skype, rada tādu kopības sajūtu, it kā es būtu Jums klātesošs mājās. Bildes tik raksturīgas, neuzspēlētas, ar mājas garšu, ka nevaru vien nopriecāties. Būs iespēja ik brīdi uzmest acis Tev, mīļā, sportiste, puišiem ar Čiku. Sirsnīgs tencinājums!

Artūriņš vannā tāds šķelmis, ka vēlos kādu putu sauju iedot, pavārs, tik cītīgi strādā, ābelīte. Jā, tā, lai aug. Iestādīsim, kad veidosies kociņš, kādā aizvēja vietā. Apģērbs šortos strīpainām, kārtainām krāsainām zeķēm, kā no modes žurnāla. Tā olas ar Jums trijatā skaidri iezīmē Lieldienas, to noskaņu. Artūrs kā gailis uz malkas grēdas kā tāds uzvarētājs. Tu demonstrē apetelīgu figūru ar fitnesa instruktores skatu:) Protams, Martins ar bumbiņplinti. Bet, ar šauteni vairāk nesūti. Te satraucās ….. Kas nezina, no bildes nesaprot:) Skatīsimies viens uz otru un kamerā es nebūšu vientuļš. Uz mani raudzīsies mana ģimene, mani mīļie māja pavarda siltumā. Skumjas, ka neesam kopā dzenu prom, jo ar tām tālu netiksi.

Re kā! Artūrs grib būt sabiedrībā, kino. Pat mazā sirsniņa, lai arī iet dārziņā, vēlas patusēt, kaut ko pamainīt, izkustēt cilvēkos, izrauties no ikdienības. Uz tā fona izskatās kolosāli bezatbildīgi, apstākļos, kad tauta, valsts ir ierauta nežēlīgā karā ar daudz tūkstošiem upuru un reāli cietušo skaits un zaudējumi pieaug, valsts vadītāji plāta rokas. Vienīgais, kā var vinnēt karu – vakcinēties ar vakcīnām. Visām, kuras ir efektīvas, ņemot vērā testu rezultātus pa grupām. Mūsu kara vadoņu varēšana lieliski redzama. Pie vienādiem apstākļiem – Latvija, pēdējā! Kad tad jānes politiskā atbildība, ja ne tagad. Bet nē. Muld, muld, muld. Muldēšana nevar aizstāt vakuumu. Tad vē kā vienmēr. Ir politiski, ģeopolitiski pareizās un nepareizās [vakcīnas]. Piedāvājiet, lai cilvēki izvēlas. Bet nav jau. Varoņi. Žēloties par savu valsti un tautu ārzemju vēstniekiem, izlūgties pret valsts ostu, pret tās pilsoni ASV valdības nacionālās sankcijas, tās ieviešot kā tādai kolonijai to jā, tad lieli varoņi. Bet, kad jākaro, izmantojot smadzenes, tad to vietā tik vien ir kā ķīselis bez rievām. Pārmijniekus meklē. Kurš tad Latvijā pēc Satversmes ir tas virspavēlnieks? No tā baltā zirga uz grēcīgās zemes nokāpt negrib, baidās strādājot sasmērēties. Baidās no atbildības. Jā! Pēc 10 gadiem, kā man pēc 30, uzradīsies gudrinieki un jautās, kur papīri, kur pamatojums, kāpēc ne lētāko, kāpēc tik daudz un dažādi? Un politiskie žurnālisti un meroņpolitiķi kliegs – šausmas, vajadzēja tā un šitā. Labāk, lai Latvija pēdējā; bet pareizāk būtu tā – uzvarēt epidēmiju pēdējiem, bet pareizi pēc normām, kuras spēkā pēc 30 gadiem.

Prieks, ka dzerat sulas. Saldēt var gan kļavas, gan bērzu, bet pēc iespējas uzreiz, kad satecējušas. Vērtīgākas. Galvenais, bērniem. Nevienu vārdu nedzirdu par dārzeņiem ar eļļām. Ļoti lūdzu, lietojiet. Auksti spiestas. Dažādas. D un B grupas vitamīni, u.c. Arī bērniem. Zivis, treknās, ēdiet. Paltusu, foreli, lasi. Jā. Artūrs noķēra foreli? Kā Martinam…. ? Artūrs dikti priecīgs par jaunieguvumiem mutē:)…..

Jau otrais mēnesi, kad vientulībā strādāju, strādāju, strādāju, jā, jā, strādāju. Cik varu, rūpējos par sevi. Ar medicīnu teikt, ka švaki – tas nozīmē, neko nepateikt. Pat atbildes nesaņemu. Jā. Uzrakstīja, ka atbilstoši MK noteikumiem mans ģimenes ārsts Ventspilī ir anulēts un viņa vietā ir kāds nezināms cietumā, kurš varot, un tikai viņš varot, ko teikt par manu veselību, lai arī mēs pat redzējušies neesam. Pētīšu likumus un MK noteikumus. Kaut kas greizi.

Manī raugās manu mīļcilvēku, mīļbērnu, mīļmīļmīļsievietes acis, smaids un noskaņa. Ar to arī dzīvoju. Samīļoju Jūs visus, cieši, cieši!

Uz sadzirdēšanos, saskypošanos, saredzēšanos… – Mīļums, Tētis, Teta!”

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Facebook

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Žanis
Žanis

Beidziet no noziedznieka taisīt mocekli, aivaram ir jāsēž un ilgi.., pēc visiem dabas likumiem!

Marčello
Marčello

Cik nožēlojami un samāksloti. Vecai sievietei, saka, ka bērzu sulu varot sasaldēt. Kurš to nezin? Ak vajag parādīt kāds aivariņš saimniecisks? Kapēc vēstules publicētas? Jo tās rakstītas publikai, nevis sievai. Nu beidziet… gara bomži

otto
otto

Tās vēstules tak viņš pats grib publicēt. Tas viss ir daļa no tiesvedības (kad lems jautājumu par apcietinājuma pagarināšanu) un PR – lai viņu attēlotu kā mīlošu tēvu, vīru, cietēju un sistēmas upuri.
Tā ir ģimenes un bērnu izmantošana personiskajās interesēs. Prasti un nožēlojami.

mika
mika

Kāds ir mērķis, šeit publicējot tik personiskas vēstules? Lai nu kā, cilvēkam mājās sieva, bērniņš. Tā ir cilvēka ģimene.

3 x
3 x

mērķis, domāju, ir, ka publicētāji un autors tuvu pie viena katliņa ar pelmeņiem vai boršču.

Janis
Janis

Lembergs drusciņ dod naudu šim portālam tāpēc tas ir tikai loģiski, ka saimnieks arī tiek publicēts

Dusmīgais
Dusmīgais

Beidziet ņirgāties par cietumā sēdošo un pārstājiet publicēt ģimenei domātās vēstules. Nemaz vairs nav kauna!

Marčello
Marčello

To jau publicē aivara sieva. ne jau bez aivara atļaujas. tu naivais.

otto
otto

Kuram interesē 1.instancē smagos noziegumos nu jau notiesātā agonija cietumā? Vai viņš izdos vēl vienu biezu grāmatu, kuru arī pa lētu naudu neviens nepirks?

jibiorio
jibiorio

Nav jau notiesāts…