Aiga Aizpuriete-Balode. Par protestiem

Aiga Aizpuriete
Foto - Ansis Klucis

Vēl nesen pirms prezidenta vēlēšanām ASV sabiedrība bija sadalījusies tik ļoti polarizētās divās karojošās frontēs, ka pajokoju twitterī – jāsadala tā Amerika uz pusēm teritoriāli, vienā trampisti, otrā baidenisti, lai taču nav visu laiku jākaujas. Katram sava pusvalsts un miers mājās, var atstāt to pašu himnu un karogu.

Kā nereti dzīvē notiek, ja pasaki „es gan tā nekad”, tas pienāk ātrāk nekā varēji iedomāties. Pēc 12. decembrī Rīgā, Krastmalā notikušā protesta pirmo reizi savā diezgan jau garajā dzīvē saprotu, ka Latvijā ir mākslīgi izveidota iedzīvotāju daļa, ar kuriem es nevēlos vienu valsti, nevēlos vienu nodokļu sistēmu, vienus medijus – nevēlos ar viņiem neko. 

Un tie pavisam nav cittautieši, ne minoritātes, ne protestētāji. Tie ir dīvaina sabiedrības subkultūra, kura ir izlēmusi, ka var nemitīgi dzīvot uz citu rēķina, piemērojot dažādas manipulācijas metodes. To citā vārdā sauc par parazitēšanu. Ja vien tas būtu tehniski iespējams, atdalītu viņiem atsevišķu Latvijas gabaliņu, kā viņi reiz atdalīja Abreni, un lai viņi tur apsaukā viens otru, melo viens otram, draud viens otram, terorizē viens otru – tikai ne mūs!

Aha, bet kas tad ir „mēs” un kas ir tie „viņi”? Vairums „viņu” ir cilvēki, kurus esošā vara izmanto savai propagandai – tie ir cilvēki, kas dzīvo no budžeta līdzekļiem, kas jūtas ērti esošās varas realizētajā ļoti netaisnīgajā valsts pārvaldes sistēmā. Šo sistēmu tauta ļoti gribēja nomainīt 2018. gada vēlēšanās – diemžēl, divas partijas – JKP un KPV – savus elektorātus vienkārši piekrāpa un pārdevās „viņiem”, un „viņi” saglabāja savas privilēģijas. Pārsteidz, ka nereti tie ir cilvēki ar pretenziju uz izglītotību un inteliģenci, bet nu gan to viņi manās acīs ir pilnībā pazaudējuši, nākot klajā ar ierosinājumu, ka tos, kas neievēro valdības noteiktos ierobežojumus, varētu neārstēt.

Inteliģents cilvēks saprot sociālā līguma būtību, nodokļu būtību, saprot, kā tas darbojas sabiedrībā. Ja cilvēks apgalvo, ka kādam, kas nav apsējis lupatu ap seju, nav tiesību uz medicīnisko palīdzību, tad viņš nav inteliģents un punkts. Tad atteikties no ārstēšanas vajadzētu arī visiem smēķētājiem, jo ir pētījumi, ka smēķēšana izraisa vēzi. Vai, teiksim, visiem, kuri neveselīgi ēd, nekustas, nevingro un tā tālāk un tā joprojām, jo tie visi apzināti uzliek papildu slodzi medicīnas sistēmai.

Nez kādēļ nav ierosinājuma, ka no ārstēšanas varētu atteikties tie varas pārstāvji – „viņi”, kuri nobalsoja pretlikumīgi pret mediķu algu paaugstināšanu, kas jau bija apsolīta likumā, kuri nevar uzcelt jaunu slimnīcu vai pielāgot vecās ar visiem tagad pieejamajiem Eiropas miljardiem, kuri neko nedarīja visu vasaru, lai kovidsituācija būtu labāka. Tiem gan viss pienākas un nav nekādas atbildības.

No otras puses, ko gan var gribēt – mums pašlaik varā, kas konsekventi darbojusies pēc principa – savilkt amatos muļķākos, ir pilna Saeima ar cilvēkiem, kas ne tikai nesaprot kā darbojas demokrātija un sociālais līgums, bet vispār nesaprot, kādēļ „viņi” paši atrodas Saeimā.

Otra manipulācijas forma, ko lieto „viņi”, ir pavisam prasta cilvēku uzrīdīšana viens otram – apsaukāšana, pazemošana, apmelošana. Šo gadiem praktizē, piemēram, partija „Vienotība” pret sabiedrību, ko pārvalda. Agrāk viņi to darīja pret konservatīvi un nacionāli noskaņoto sabiedrības daļu – pazemoja, izņirdza, apsaukāja. Ne jau paši „Vienotības” politiķi, protams, nē – šim nolūkam viņi lieto noderīgos i…, noderīgus cilvēkus, kas uz to ir izprovocējami.

Tas nav sabiedrībā nejauši radies trends, tā ir zemiska, apzināta un iedarbīga manipulācija, ko vara apzināti izmanto, lai noturētos pie varas. Viņi protestējošos cilvēkus pazemos visos iespējamajos veidos, lietojot tam sabiedriskos medijus. Viņi tos apsaukās, nosodīs, protams, utt., utjp. Vakar veicu apzinātu eksperimentu sociālajos tīklos, lai pameklētu varu apkalpojošos kontus, un uzreiz tiku ierindota listēs „Kartupeļi”, „Alternatīvi apdāvinātie” un tamlīdzīgi. Pagaidām maz.

Domājat, ka šī apsaukāšanās un konkrētie vārdi nejauši ienāca prātā vienam Delfu maztalantīgam žurnālistam? Ne gluži. To par lielu naudu apzināti izstrādā speciāli noalgotas aģentūras. Koncepti, kurus vēlāk palaist tautās, iedēstīt to galvā, kur nu ļaujas. Par jūsu naudu. Par to cilvēku naudu, kurus viņi apsaukā, par „kartupeļu” naudu, jo paši nav neko dzīvē ne ražojuši, ne radījuši, ne kā citādi pienesuši sabiedrībai jebkādu vērtību – viņi prot tikai ņemt. Ņemt ar varu un parazitēt.

Par to naudu, ko prezidents dāsni un nepelnīti izdalīja partijām, lai tās veiktu pētījumus, par to naudu „viņi” tagad daudz daudz melos. Viņi draudēs. Ar policiju, ar armiju, ar visiem sev pieejamajiem resursiem.

Ierindas policistam vai armijas karavīram derētu aizdomāties, kas ir šie cilvēki, kas viņus saviem nolūkiem izmanto. Daudziem no viņiem visu dzīvi vienīgais uzdevums ir bijis vispār aiziet līdz darba vietai. Galvenais, dārgā uzvalkā. Tālāk jau vairs tur nekas arī nav bijis jādara. Piemēram,  Latvijas bankā vairums cilvēku visu savu dienas darbu paveic divās līdz trīs stundās. Pārējā laikā viņi garlaikojas, saņemot par to milzīgas algas. Tādu iestāžu ir diezgan daudz, lai gan valstī vienlaikus strādā ļoti liela daļa noslogotu ierēdņu ar pavisam nelielu atalgojumu.

Tagad šis visu mūžu ērtības baudījušais un neko sabiedrībai nedodošais teftelis paziņo, ka viņš zina, kuri cilvēki jāārstē, kuri ne. Tā, lūk! Maksājam nodokļus kopā, bet tērēs tikai „viņi”, jo tad, kad mums kaut ko ievajagas – dīkstāves pabalstu vai ko līdzīgu, tad valstij nav naudas un laika un spējas to sakārtot.

Es gribu citu valsti tālu no šiem cilvēkiem. Būtu jauki uzzināt, cik tieši ir šādu cilvēku, bet pat to mēs nevaram. Mēs varam nomainīt viņus vēlēšanās, bet pagaidām mēs varam protestēt. Daudz dažādās formās, varbūt neejot ielās, ja jau reiz ir tik lieli riski – dīvaini gan, ka par citiem riskiem vairs nemaz nerunā šī varas iebiedēšanas mašīna –  bet visā citā. Visā var protestēt! Servisā, saskarsmē. Esiet izdomas bagāti. 

Ja nav solidaritātes vienā virzienā, tad nav pelnījuši arī mūsu atbalstu pretējā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


54
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Grr
Grr

Pietiek ielikt raksteli par covid un, kāds brīnums, komentāri pilni ar tādiem slimniekiem, ka nenopriecāties. :D

Grr
Grr

Pietiek ielikt raksteli par covid un, kāds brīnums, komentāri pilni ar tādiem slimniekiem, ka nenopriecāties. :D

Viļņus
Viļņus

Daudz vieglāk būtu lasīt un kaut ko no šī visa uztvert, ja rakstā kaut cik būtu stils ievērots..

Ēriks
Ēriks

Mums nemitīgi melo visus neatkarības gadus, tāpēc nav jābrīnās, sabiedrības doms dalās.

Aldis
Aldis

Tādi protestētāji pie katra lauku veikala ganās. Saukļi tie paši, vien karogs trūkst. Lai kau ganās un lai jau diskutē, bet kāpēc aigām šķiet, ka viņu viedoklis būtu svarīgs, valsti pārvaldot? Viņiem arī Dziesmu svētkus nevajag- ko, sāksim cienīt citu viedokli un pārliecināt?

Anonīma persona
Anonīma persona

Slima suņa murgi. Kāpēc tādas muļķības jākultivē?

...
...

kaut kā vēlu V troļļi pamodās

Sturmijs
Sturmijs

Tak neko nenodeva, ne tas KPVLV ne arī tas JKP, tie jau no paša sākuma bija varas partiju projekti, viss bij saplānots līdz sīkumam.

Anita
Anita

Lielākajai daļai rakstā teiktā piekrītu! Par tiem protestētājiem gan nav skaidrs un par”lupatu uz sejas” arī nē!
Izskatījās , ka tie protestētāji paši nezināja,pret ko īsti protestē,izgājuši ielās vienkārši izālēties,gribēja parādīt,ka ir gudrāki par visiem mūsu mediķiem,kuri nemitīgi rūpējas par mūsu veselību….
Nenēsājot “to lupatu uz sejas” viņi visvairāk apdraud pārējos,bet par to jau viņiem nospļauties,galvenais “ES” un “MAN” ! Un cienījamās žurnālistes teiciens “lupatu uz sejas” sabojāja visu to labo,kas bija rakstā…..

sandra
sandra

visu laiku apspriež tautu kur un kā celt nodokļus , sodus samaksāt mēneša laikā lai ātrāk tiktu pie naudas.
kaut reizi būtu apsprieduši ka tautas kalpu ir par daudz ,ka valsts ir maza nav nevienas ražotnes , ir par daudz visādu padomnieku un vietnieku vajadzētu samazināt.

sams
sams

Tieši par to ir raksts…

Ēriks
Ēriks

L a t v i j a s ( TOTALITĀRI “DEMOKRĀTISKĀ” ) Republika ar primitīvi diktatorisku “mīļumu” pret tautu ?

Ēriks
Ēriks

Ak vai, ko nu darīt? Esmu ļoti smagi grēkojis pret jauno un galveno covid afēras bausli – “Tev nebūs valdošo melus apšaubīt, tikai paklausīgi līdzi blēt”. Un uzspļaut visām Cilvēktiesībām un 100. pantam. “Patiesības čekisti” ir darījuši savu un bloķējuši FB iespējas. Iespējams par arī šī raksta šērošanu. Arī Karry Mullis stāstu par PCR testa nepiemērotību covid konstatācijai. Nu kā tā var? Tā taču kādam sajēga par krāpšanu var uzrasties… Nu to gan nevar pieļaut. Citādi vēl sadomāsies, ka arī fakcīnas ir kaitīgas. Vienkārši nepārdzīvojamas šausmas, uzlikt tādu sodu, atraut no valdošo visās malās piedrazotām ziņām. Nezināšu vairs, cik kovids… lasīt vēl »

Ivars
Ivars

Autore pareizi norāda uz sabiedrības sašķeltību un varas grupēju, kas nav tikai partiju, bet visa esteblišmenta grupējums, kura sastāvā ir arī LTV, Delfi, TVNET un pārējā liberastu šļura.

Anderss Beverens
Anderss Beverens

Gribētu ticēt, ka Ivara kungs ir pietiekami zinošs un zina, kā un no kurienes radies viņa lietotais “šļuras” apzīmējums. Un ka kungs zina arī to, ka liberālisma pretstats ir totalitārisms un demokrātijas neesamība. Varbūt viņam vienkārši vajag nomainīt mītnes valsti uz mazāk demokrātisku?

Ivars
Ivars

Liberālisma pretstats ir konservatīvisms. Mācieties vēsturi un politoloģiju, kungs.

Anderss Beverens
Anderss Beverens

Ai, kungs, … Jūs esat aizkavējies liberālisma un konservatīvisma definēšanas stadijā, kad sabiedrībā valdīja monarhija un muižnieciskā aristokrātija, kuras saglabāšanu aizstāvēja konservatīvie. Un liberālisms patiesībā nozīmēja cīņu par demokrātiskām brīvībām visās dzīves jomās. Tagad, kad monarhijas un muižnieciskās aristokrātijas Eiropā (un attīstītajā pasaulē vispār) palikušas vien kā skaistas tradicionālas rotaslietas, šis pretstats sen zaudējis savu agrāko nozīmi. Un dažādo sakņu mūsdienu totalitārismu, kas daudzviet mūsdienu pasaulē nomainījis agrāko monarhistisko totalitārismu, taču nesauksim par konservatīvismu, vai ne? Bet, ja vēlaties, īpaši sarunā ar Jums varam vienoties arī par terminoloģiju, kurā, piemēram BY huntas līdera AGL režīms tiek saukts par konservatīvismu. Nez… lasīt vēl »

Meditation
Meditation

Es domāju (bez piemītošas Jūsu apgarotības), ka likumdošanas vara tūlīt jau visus Latvijā par mūkiem (Šaolin, ja konkrēti) ir padarījusi (ar jaunajiem likumiem vien!), tas vēl tikai veicinās dažāda veida izpaušanos. Būs meditāciju pļavas pat pilsētās, kur kopienas praktizēs zen pret tiem, kas “cīkstēties” sataisījušies. Nāks laiks, sapratīsiet. Jau tagad: kā māk, tā meditē (cits pie tv joprojām), tātad IR jājūt, ka atkal nav pareizais virziens… jo par cilvēku joprojām ne do mā! Bet cilvēks ir atkarīgs (varbūt viņš redz un domā vairāk kā pie varas esošie) no pie varas esošo lēmumiem un likumiem. Gaidam tik!

Kovidveča
Kovidveča

Nav saprotams, kur rodas šādi Andresi Beverenesi, kam nav nekāda sakara ar latvieša mentalitāti un ņemas vēl kaut ko spriedelēt?

reņģe
reņģe

Liberālisms ir politisku uzskatu sistēma, kuras mērķis ir satanisma vara

Rega
Rega

Citāts no nesen lasītas E.Railijas grāmatas -Vēlēšanas ir daļa no lielās demokrātiskās blēdības! Bezjēdzīgs rituāls, kas tiek rīkots tādēļ, lai masas domātu, ka tām ir teikšana un ietekme. Bet patiesībā tas ir varas dalīšanas jautājums.
Un tieši tagad šo varaskāro ļautiņu ruporu balsis skan visskaļāk. Domāsim ar savu galvu, sargāsim sevi un sev tuvos, neļausimies provokācijām!

Matīss
Matīss

Pats labākais veids kā mēs patlaban varam palidzet ir iesaistities kopigā pasaules meditācijā, kas notiks 21.decembrī 20:22. Un pastastit par to- padod par šo meditāciju informāciju arī tālāk.

Lai visiem veicas. Gaismas Uzvara:)

Matīss
Matīss

Es Jums pilnībā piekrītu. Man ļoti patīk Jūsu raksts. Tie cilvēki, kas saņem bonusus, esošajā sistēmā, nekad nebus pret sistemu. Sanāk, ka viņi ir tādi kā ağenti līdz nav atvienoti nu tā kā tajā filmā Matrix. Nu un tad ir pāris Neo- es, Jūs un vel kādi pāris milijoni cilvēku uz pasaules, kas mēğina kaut ko izdarīt lietas labā. Nu un sistema kā tāda nav ieintresēta- lai cilvēki kaut ko par to atklātu. Nu ka tā darbojas līdzīgi vēža šunai- gan iepriekš, gan tagad īpaši pastiprināti. Sistēma tiek patlaban demontēta. Cobra teica, ka tas vel prasis kādu laiku līdz tā… lasīt vēl »

Skolnieciņš no Pokaiņu meža
Skolnieciņš no Pokaiņu meža

Kopš 2020.gada 13.marta mūsu dzīvēs parādījās ierobežojumi kovid-19 (covid-19) jeb SARS-CoV-2 sērgas dēļ. Daudziem no mums šie ieviestie ierobežojumi var šķist nejēdzīgi, apgrūtinoši, tomēr valdība ieviesa šos ierobežojumus sabiedrības drošības dēļ. Tāpēc ievērosim visus valdības noteiktos ierobežojumus. Ieklausīsimies mediķu rekomendācijās. Veidosim drošu sabiedrību kopā! Pasargāsim gan sevi, gan apkārtējos no inficēšanās ar kovid-19 sērgu. Kroņvīruss (koronavīruss) mēdz būt viltīgs, neļausim šai sērgai mūs apmuļķot ar viltus drošību un mieru! Visās sabiedriskajās vietās valkāsim sejas un deguna aizsegus. Mazgāsim rokas ar ziepēm, lietosim dezinfekcijas līdzekļus. Ieturēsim 2 metru distanci cits no cita. Būsim saprotoši un piesardzīgi! Lai nezaudētu pamatu zem kājām,… lasīt vēl »

Ēriks
Ēriks

Cik ļoti gribētos piekrist un atbalstīt valdošo lēmumus.
Tikai nevaru saprast, ko ir jāpīpē, jāšņauc, jārij, vai kādas pareizās sēnītes jālieto, lai uzburtu līdzīgas vīzijas…
Jeb to visu nodrošina tie kredītu miljardi, tādas vīzijas uzbur, ka maz neliekas…?
Murgos visu, ko liek, ka tik maksā?
Tad redz kur tā sāls, uzskatu būtiskai atšķirībai no tautas, līdz kurai tie “stimulatori” nenonāk…, bet tikai “lomkas” no dažiem sagādātās jautrības apmaksas..

Diva
Diva

Man besī vārds “latvji”… Vai nevar vienoties, ka jālieto “latvieši”? Varbūt daļēji tāpēc mums neiet tik spoži? Mitoloģiski jocīgs, dīvains vārds, vēl pie tam savienojumā ar fantāziju dievībām (tās es nesteidzos apkarot). Man ir pretenzijas pret vārdu “latvji” – man tur intuitīvi “iesmeldzas”.

igors666@tvnet.lv

Šitā taču pēdējā dirsēja. Tādu žurku vēl jāpameklē! Lec uz desu, lai tik paņemtu bariņā pie silītes. Nekā jauna

Topī
Topī

Tev ir covid-19, igor (tādu pida**) vārdus raksta ar mazo burtu un sper pa kājstarpi ka vecās puvušās olas aizlido uz vienu pusi, savukārt pipsiks (kāds nu ir, tādu nemērītu atstāsim šim gadījumam) – uz otru.

Unigunde
Unigunde

Kurā Latvijas daļā, pēc autores domām, labāk būtu tiem cilvēkiem, kas nedzīvo no budžeta līdzekļiem un kas nejūtas ērti esošās varas realizētajā netaisnīgajā valsts pārvaldes sistēmā, bet kas atbalsta masku nēsāšanu un Covid ierobežojumu shēmu? Mēs asam tāds bariņš. Sekoju rūpīgi gan oficiālajiem medijiem, gan Gaismas tīmeklim un Brīvības platformai un viņu aktīvistiem soc tīklos. Skatos gan CNN un NBC, gan FOX news un kad pavisam daudz spēka, arī Breibart news ( lai gan tas čalis ir uhhh.. nelietošu epitetus). Jāatzīst, ka no Krievijas nākošo info gan nevaru sevi piespiest noskatīties, bet to tāpat atnes Vasiļevskis un co. Uz sapulci… lasīt vēl »

Anderss Beverens
Anderss Beverens

Es labprāt pievienotos Jūsu virtuālajai sabiedrības daļiņai…

Latvietis
Latvietis

Viedi vārdi. Es arī nesaprotu kurā grupā mani šie konspiratoristi grib ielikt. Kādēļ nevaram visi būt vienā grupā..

Kekss
Kekss

Tieši tā. Tukša irsēja, kas tāpat kā Gobzems irsīs visu, lai tikai tiktu pie kumosa… Bet realitātē pati vien tāda ir kā tie, kurus noliek…

Viena ekonomikas puse
Viena ekonomikas puse

Virtuālajā vidē var dzīvot… (bet kurš tad to vēl nesaprot!?) MüllerMilch reklāmu skataties (mūū…) – tur 2vi vīri, viens parādīts “gudrs”, kurš pērk, otrs – “pāķis”, kurš “dod dibenā, sūkā un nepērk”. Tā viņi tur sadzīvo. Nevar droši zināt, kuram no viņiem tas daikts ir skaistāks un derīgāks, mums jau sen saka, ka tas ir “iedzimts”. Es saku, ka “viņi par ātru ir padevušies”. Tikai ekonomisks pētījums.

reņģe
reņģe

Domu par brīvprātīgo koncentrācijas nometni kovidticīgajiem jau biju izteicies – gan ļaužiem dvēseles miers, gan “valdība” var atskaitīties saviem saimniekiem. Apbrīnojamais sekotāju daudzums šādai Unigundes idejai labi izskaidro šobrīd notiekošo.

Anderss
Anderss

Kā es piekrītu domiņai par teritorijas ar savu ekonomiku izveidošanas idejai. Un tieši pēc attieksmes pret veselību kontekstā. Kur vienā pusē iekļaut smēķētājus, citu apreibinošo vielu lietotājus, arī antivakserus un arī mazkustīgos ēdienmīļus. Jā, un un masku nelietotājus pandēmijas laikā. Pirmos tāpēc, ka viņi ar savu rīcību, kā autore precīzi atzīmē, rada būtiski lielākus savas personīgās saslimšanas riskus un tāpēc lielāku slogu uz publisko veselības budžetu. Un man nudien nav saprotams, kāpēc sabiedrībai būtu jāmaksā no kopējiem resursiem par šo cilvēku apzināti savas rīcībās rezultātā bojātu veselību. Viņus noteikti nav jāatsaka ārstēt. Tikai par viņu ārstēšanu viņiem jāmaksā pilna maksa… lasīt vēl »

SNEROH
SNEROH

LABI…!

Taboo
Taboo

Paldies par rakstu! +++

Ēriks
Ēriks

Paldies! Vismaz kāds cilvēka, nevis jau faktisku visu pārņēmušo pie varas tikušo neliešu propagandistu-apmuļķotāju, raksts par tautai būtisku tēmu. Bet visa mūsu problēmas sakne jau būtībā nav nekāda augstākā matemātika, bet visprimitīvākā krāpšana, nozogot valsti, ieviešot partokrātisku totalitārismu, stāstīt anekdotes, ka joprojām ir ir demokrātija. Tikai tāda jocīga, kurā to, par ko tautai tiks atļauts balsot, nosaka partiju saimnieks. “Demokrātija”, kurā visa vara ir partiju saimniekam, tikai kuram ir ļauts noteikt to sarakstu no viņa pakalpiņiem, par kuriem tauta drīkstēs nobalsot, kurus no šķietamā mazākā ļaunuma salikt pie silēm, lai kalpotu jau pieminētajam to saimniekam, kurš pēc tam arī diktēs… lasīt vēl »

Ēriks
Ēriks

Tā kā pēc pieejamajiem Starptautisko banku datiem redzam, tad viņi šo covid afēru plānoja jau krietni sen un jau no 2017. gada mūsu valdošie no tiem iepirka testus, ar ko šo afēru nodrošināt… Klaja atkarība un korupcija un noziegums, izvēršot ar to saistītos cilvēktiesību un visus citus ierobežojumus, ekonomikas graušanu, utml. Bet kas, iespējams pats nožēlojamākais priekš visas pasaules, ka tiem pakļautas, tātad atrodas to finanšu diktāta jūgā, vairums valstu, kuras izpilda visus to norādījumus lokdaunu ieviešanā, lai rezultātā notirgotu mums savas vakcīnas, par kuru iedarbību un mērķiem neizteikšos. Kā arī faktiski visu masu info līdzekļu pakļautība tiem, jo visur… lasīt vēl »

Ēriks
Ēriks

Kā tas iespējams un kāpēc tie nekad ne par ko neatbild? Tāpēc, ka visur faktiski valda partokrātu mafija, kura būtībā ir vienota banda varas sagrābšanai, kura pakļāvusi visas valsts struktūras. Tas iespējams tikai ar tos sargājošu speciāli tam pielāgotu partokrātisku vēlēšanu likumu bez izvēles iespējas. Balso par ko gribi, visi tur ir tiem savējie, jo citus kandidātu sarakstos vispār neiekļauj. Situāciju var atrisināt tikai demokrātisks vēlēšanu likums, kur partijas nav ekskluzīvu priviliģētu tiesību objekts, bet vienlīdzīgas ar visiem. Partijas var būt. Bet nekādā gadījumā kā vēlēšanu objekts, bet tikai kā atsevišķu kandidātu izvirzītājs kopā ar visiem citiem neatkarīgiem kandidātiem. Protams,… lasīt vēl »

Pensionārs
Pensionārs

Skaidrs – viņi palaida covid. Gribētos zināt kurš palaida mēri, holēru, bakas, spāņu gripu …….

Detektīvi
Detektīvi

Tieši tā. Propaganda. Meli. Atrunāts noziedzīgs plāns.
Kāda malā stāvēšana!?

Jana
Jana

Kāpēc nav neviena vārda, ka pasākumu pieteica aģents Zāle?

ceļā
ceļā

Dāma tā arī nepamanīja – tur protestos bija arī dzīvība! Nepārprotams atbalsts šuplinskas viedumam un spriestspējai. Pārliecinošs un ceļošs.

Ansis
Ansis

Aiga , jāskatās plašāk , jo notiek valstu suverenitātes graušana , piem par prezidentiem , premjeriem ieceļ arvien tizlākus , sorosistu ekspansija ir pakļāvusi medijus , prezidenta kanceleju , pat Satversmes Tiesu !

Lamata
Lamata

Nevaru sagaidīt, kad kāds konkrēti piedāvās savu risinājumu notiekošajam vismaz tikai Latvijā. Visi runā par nejēdzībām , kas vērojamas šeit. Meitentiņš nepasaka , kas būtu darāms tiem, kuri paši ievēlējuši haosa radītājus. Arī mēdiju uzraugus, gan partiju valdošā viedokļa paudējus . Vēlētājs balsoja par partijām, kuras pauda viņa viedokli. Tātad demokrātija darbojas . Un viss ir kārtībā, ja vairākums ir apmierināts. Ierēdņi nesastāda vairākumu.

Vārds ir
Vārds ir

Atbilde ir vienkārša- ārstējiet slimos un pārējos lieciet mierā!
Papildus iesaku izglītoties un pameklēt informāciju par PCR testiem- kā tie darbojas; kā ciklēšanu skaits ietekmē to rezultātu.

Arvids
Arvids

Tādas teorijas jau ir daudzreiz dzirdētas. Tur jau nav arī šausmīgi jāiespringst ,lai tādu sacerētu. Man arī nepatīk daudz kas valdības lēmumos, bet nedrīkstam tagad šādos apstākļos šūpot visu valsti, mainīt valdību, tad gan nav zināms, kas tur iekļūs, vai būsim uzreiz atrisinājuši valstī labklājību visiem? Paši izvēlējāmies kapitālismu, tagad atkal nesanāk, slikti. Kā tikt pie kapitāla, ceļi un instrumenti uz to katram ir visdažādākie, cik nu kuram fantāzija atļauj. Raksta autorei, es teiktu, ir nedaudz greizs skatījums uz visu, bet fantāzija laba. Gribās uzdot viņai tikai vienu jautājumu, kur ir tā vieta pēc viņas ieskatiem, kur visa elite, ierēdņi… lasīt vēl »

Ēriks
Ēriks

Valdošo trollīša uznāciens? Tos nevarot mainīt? Aha, ka tik ne tā. Tie visu laiku šūpo un šūpos valsti, un mums jācieš?

Avid
Avid

Nu, plânu viņi jau zina (stratēģiskos rīkojumus dod no augšas/tālēm zilajām), viņiem tikai tad vienam, tad otram ir jāsniedz komunikācijas porcija sabiedrībai. Kuru uzaicina, to uzaicina, dažreiz vairākus viemlaicīgi (jo mediju Arī ir ļoti daudz, tikai kurš viņus visus vispār skatās un lasa?), ir tikai jābūt gatavam. (Viņiem) Skarbi negribās, bet ir arī dusmas, ka “nevar savādāk”, ir jāmostas ne tikai savā valstī, bet tad vismaz visā Eiropā (kad viss ir skaidrs, kāpēc jāieslīgst atslābumā; serotonīns negaršo!?).

Kristaps
Kristaps

Viedoklis korekts dotajos apstākļos. Jautājums, kā demokrātiskā valstī, mēdiji atspoguļo tikai vienpusēju informāciju! Kā piemēram, cik lielajos mēdijos bija informācija par protestiem Dānijā? Kuri norisinājās 9 dienas, un kuriem pateicoties atcēla obligāti vakcīnu! No citas operas… kā var būt tā ka visos ziņu kanālos par Trampu ir tikai negatīva informācija, kaut gan viņu ievēlēja milijoni cilvēku. Kur Latvijā ir demokrātija? Man ir kauns par lielāko daļu Latvijas “žurnālistu! Manuprāt viņi nav cienīgi šī vārda! Un vēlējos pateikt, ka neticu sazvēristību teorijām par “čipošanu”, iedzīvotāju skaita samazināšanu un t.t. Vienkārši riebjās, ka netiek cienīti cilvēki ar citu redzējumu!

Nāktu
Nāktu

Kā tad var nedemonstreties, izrādīties, past savu nedalīto atbalstu mīļotajai valdībai un paristu Rīgas domes ļurļakiem, Visi savējie, pašu savēlētie, izlolotie, no tautas nākuši

Faktiņš
Faktiņš

Nav pašu savēlēti , piem neprofesionālā Veselības grāvēja Viņķele ir izsvilpta Saeimas vēlēšanās ,bet ielīdusi ministrēt !

Вовчик's
Вовчик's

Cien. faktiņ… iesaku iepazīties ar Latvijas valsts likumiem un normatīvajiem aktiem, kuri nosaka, kāda veidā tiek sastādīts MK un kas to apstiprina. APSTIPRINA! Jauku jums vakaru!