Šteinbuku virza darbam Fiskālās disciplīnas padomē uz vēl vienu termiņu

Inna Šteinbuka

Saeimas koalīcijas deputāti Fiskālās disciplīnas padomes locekļa amatam atkārtoti virza Innu Šteinbuku, liecina iesniegums Saeimas Prezidija darba kārtībā.

Šteinbukai oktobrī beidzas pirmais amata pilnvaru termiņš padomes priekšsēdētājas amatā.

Kandidatūras Fiskālās disciplīnas padomes locekļa amatam tālākai apstiprināšanai Saeimā bija jāizvirza līdz 20.septembrim.

Padome strādā sešu locekļu sastāvā, no kuriem trīs izvirzīti pēc Latvijas Bankas prezidenta un finanšu ministra priekšlikuma, bet trīs – pēc vismaz desmit Saeimas deputātu priekšlikuma.

Padomes locekļus amatā apstiprina Saeima uz sešiem gadiem. Viens un tas pats loceklis amatu padomē var ieņemt ne vairāk kā divus pilnvaru termiņus pēc kārtas.

Fiskālās disciplīnas padome ir neatkarīga koleģiāla institūcija, kas izveidota Fiskālās disciplīnas likuma ievērošanas uzraudzībai.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

6 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
baltiņas poga
baltiņas poga
9 d. atpakaļ

Padomju vienotībai taču pašsaprotami, ka automātiski jābalso. ja nu arī pēc 6 gadiem būs gana izpildīga vosos daudzajos amatos un izpausmes

nomenklatūra
nomenklatūra
9 d. atpakaļ

Padomijas miera sardze tiek mobilizēti tiaki pārbaudīti resursi un kadri. Paklausīgākie, drošākie, labākie un protoši glābt jebkuras valdības politdarbiniekus Par to samaksai jābūt laikus un nedrīkst pārāk bieši traucēt. Padome taču. Šodien taču skaidri atzinās viens padomju politdarbinieks, kas tagad kancelejā iesēdināts – padome pārstrādājies katru piektdienu gandrīz 2 stundas bija jāsēž, protams, par pilnu slodzi skaitoties un aldziņu saņemot. Nomenklatūra taču.

Pārdomas
Pārdomas
10 d. atpakaļ

Šī tukšmuldētāja varētu dot vietu jauniem un izglītotiem cilvēkiem. Viņa ir atbildīga par Latvijas atpalicību. Tieši viņa bija augstos amatos. Paklausieties vai palasiet viņas runas pirms pāris gadiem. Tādu cilvēku izvirzīt tādā amatā – to var tikai valsts ienaidnieki.

Tikai daži
Tikai daži
11 d. atpakaļ

saeima ir nežēlīga ar izvelēm. Smags gadiens. Jau tā pārslogota vairākās padomes, komisiju komitejās, dižpētniecībā, akadēmijā, profesūrā un kur tik vēl ne uz pilnu slodzi- te ista profesionāle, kurai tāds Figaro ir tikai tikai tāds lauku amatieris. Nu kā var vēl varetu brīniško padomju varu nostiprināt, ja ne šadi. Opoz\icionāri noteikti pamanīs un spēs prognozēt personas rīcībspēju nākoša termiņa beigās, kaut vai bioloģiskāvecuma dēļ. Pagaidām jau visur nostra’dā standartfrāzes un intonācija, kamer neko neviens nevelas mainīt sajāmarionešu teātrī ko daži mēdz saukt par valsti

Kauns
Kauns
9 d. atpakaļ
Reply to  Tikai daži

Šķiet viņa izķiņķelēja 0,5 miljonus covid pētījumu naudu. Kur rezultāts?

ccnn
ccnn
11 d. atpakaļ

Spriežot pēc Latvijas patreizējās situācijas, šī padome ir lieka vai tās locekļi tālāk par nereālu padomu došanu nav tikuši.