Mūžībā devies franču kinoleģenda Alēns Delons

Alēns Delons miris 88 gadu vecumā savās mājās Doučijā, svētdien paziņoja viņa trīs bērni. Kino leģenda aiz sevis atstāj izcilu karjeru, bet arī ārkārtīgi romantisku dzīvi, ziņo LeParisien“.

“Viņš mierīgi aizgāja mūžībā savā mājā Doučijā (..) Viņa ģimene lūdz jūs cienīt viņa privātumu šajā ārkārtīgi sāpīgo sēru brīdī,” paziņojumā raksta viņa bērni.

Alēns Delons sāka filmēties 1957. gadā. Savas karjeras laikā viņš filmējies vairāk nekā 90 filmās. Viņa slavenākie darbi tapa 60. gados: “Spožajā saulē”, “Roko un viņa brāļi”, “Leopards”, “Samurajs”.

Par lomu filmā “Leopards” Delons tika nominēts “Zelta globusam”, bet par filmu “Mūsu stāsts” kļuva par “Cēzara” balvas laureātu. Savukārt 2019. gadā Delons saņēma “Zelta palmas zaru” par mūža ieguldījumu kino.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

0 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments