Lato Lapsa par zīmogu uz Artusa Kaimiņa gaļīgās pēcpuses, par spogulī saskatāmu krāniņu un par būšanu vīrietim

Lato Lapsas viedoklis un skatījums par Artusam Kaimiņam līdzīgiem deģenerātiem un par to, vai viņiem uz visu mūžu lemts palikt draņķiem, par padomju kolaborantu sugu, par kaku un pavasari, par Egilu Levitu un “Valstsgribi”, par to, kad kaimiņveidīgajiem var uzsmaidīt jēzuliņš, un vēl šo un to.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


12
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Dana
Dana

Nu , ko, pildītā aitas zarna , par nodevību bļenduku dabuji , varēs atkal ieraut !

Ušakovs
Ušakovs

Es labprāt padraudzētos ar Latiņu.

Ainārs Pizāns
Ainārs Pizāns

Lapsa esot Uļmaņa draugs!

Jezups
Jezups

Par nodevìbu Lewit pat bļenduku iedeva , labs Vienotības sulainis !

Aizslniece
Aizslniece

Nav Lapsa Gejs, es esmu Geje.

Genug
Genug

Tur nav vairs šaubu, Lapsa ir gejs.

Domburs
Domburs

Jā, bet ne tāpēc viņam šodien tāds jūtu izvirdums un prātā vīriešu dibeni. Šodien Uļmanam tiesa pagarināja apcietinājumu. Uļmans bija Lapsas draugs

Kase
Kase

Strādā, strādā…! Jeb tu to dari par brīvu?

Lasītājs
Lasītājs

Sen neredzēta LL izpausme. Ja spriež pēc satura, galvenās sižeta līnijas pasūtītājs varētu būt AL. Interesanti, ko gan vajadzētu AK izdarīt pasūtītājam, lai izpildītājs viņu liktu mierā?
Pārsteigums bija LL nevēlēšanās būt draņķim!!! Redzēsim kā tas izpaudīsies.

komisārs šlesers
komisārs šlesers

Pasūtītājs ir suharenko nevis AL. Un izdarīt AK tur vairs neko nevar, jo drīz pret putina rietumu banku tiks vērstas sankcijas. Var jau sākt pašlikvidēties un pārrakstīt aktīvus uz mammām.

Andrejs Upīts
Andrejs Upīts

Īsa jums atmiņa. Pēc organizatoru plāniem Kaimiņam kopā ar Gobzemu (KPV LV) vajadzēja izveidot bloku ar Saskaņu, bet Kaimiņš pēc iekļūšanas Saeimā partiju sašķēla un pie varas nāca sorosīti. Tas pats starp citu kādreiz bija arī ar Zatleru, kurš tagad ir teterevu šestjorka.

Tītara labaratorija
Tītara labaratorija

Kapēc tu lato pats sadarbojies ar kaimiņu? Gāji taču pie viņa uz Suņu būdu. Kapēc biji vienā kompānijā ar šleseru, gobzemu, džilindžeru, godmani, kurus uz raidījumu aicināja kaimiņš? Kapēc pirms tam pats ēlertei? Ko, miškas uļmana draudziņ?