Šlesera partijas biedrene, rakstniece Nora Ikstena gvelž muļķības par Norvēģiju

Ikstena, Krapāne

Trešdien, 27. oktobrī, Aināra Šlesera jaunākās politiskās partijas “Latvija pirmajā vietā” reklamēšanās vajadzībām sociālajos tīklos parādījās saruna ar rakstnieci Noru Ikstenu, kura martā vispirms kandidēja, pēc tam nekandidēja pašvaldības vēlēšanās (Nora Ikstena kandidēs “Vienotības” sarakstā, bet partijā nestājas un kritizē Kariņu – Puaro.lv ; Nora Ikstena pārdomājusi kandidēt no “JV” saraksta; iemesls – apmaksātas intervijas romāna reklamēšanai – Puaro.lv ), tādā veidā stipri samulsinot pat sava talanta cienītājus. Un jau atkal misēklis – rakstniece pauž nepatiesu informāciju par Norvēģiju.

Video redzams, ka ar Ikstenu sarunājas viena no skandalozās “antivakceru vēstules” parakstītājām, bijusī Valsts kontroles Komunikācijas daļas vadītāja Līga Krapāne.

Kādā brīdī sarunā par Covid-19 pandēmiju abas kundzītes pievēršas Skandināvijas valstīm, un Nora Ikstena paziņo, ka “[…] norvēģi ir iztērējuši visu savu naftas fondu, kas bija paredzēts Norvēģijā uz 100 gadiem. Pandēmijas laikā viņi to visu ir iztērējuši, lai palīdzētu saviem cilvēkiem un savai tautai.”

Tās ir absolūtas muļķības, kā norāda Twiter lietotājs ar segvārdu Cardinalis Ravus (viņš gan lieto štengrāku vārdu), un ir nepieciešamas pāris sekundes, lai pārliecinātos par patieso situāciju ar Norvēģijas naftas fondu.

To var izdarīt šeit, kā norāda “Twitter” lietotājs. Redzams, ka šobrīd fondā ir 11,5 triljoni Norvēģijas kronu (aptuveni 1,2 triljoni eiro), norāda Twitter lietotājs.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Inga
Inga

Sieviete’m ir tiesības izpausties un pasauli redzēt kā to vēlas, par to arī grāmatās un rakstos pašas raksta. Ja kāds lasa- pats vainīgs