Par korupciju aizturētas vairākas VID Muitas pārvaldes amatpersonas

rokudzelži

Par korupciju aizturētas vairākas Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes amatpersonas, informē VID.

Turpinot pretkorupcijas pasākumu kopumu, VID Iekšējās drošības pārvalde sadarbībā ar Specializēto nodokļu un muitas lietu prokuratūru, kā arī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju, VID Nodokļu un muitas policiju un Valsts robežsardzi veikusi vērienīgas izmeklējošās darbības muitas kontroles punktā Terehova, aizturot vairākas muitas amatpersonas.

Izmeklēšanas interesēs pašlaik papildu informācija netiek sniegta.

Saskaņā ar Kriminālprocesa likuma 19.pantu neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

Arī 1. aprīlī VID ziņoja, ka Iekšējās drošības pārvalde aizturējusi VID, Valsts policijas un robežsardzes amatpersonas aizdomās par kontrabandu organizētā grupā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar