Petraviča strādās arī Saeimas Nacionālās drošības komisijā

Petraviča

Darbam Saeimas Nacionālās drošības komisijā (NDK) apstiprināta Saeimas deputāte, labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV).

“KPV LV” frakcijas deputāta vieta NDK kļuva vakanta, kad līdzšinējais tās pārstāvis komisijā Jānis Vitenbergs (KPV LV) kļuva par ekonomikas ministru un uz šī amata pildīšanas laiku nolika Saeimas deputāta mandātu.

Petravičas kandidatūru izvirzīja “KPV LV” un Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas deputāti. NDK vada ZZS deputāts Māris Kučinskis.

Jāpiebilst, ka Ramona Petraviča ir vēl arī Saeimas Vidusjūras parlamentārās asamblejas delegācijas vadītāja – tie ir vēl 5-8 komandējumi gadā. Politiķei acīmredzot ir vienkārši fenomenālas darba spējas.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Aigars
Aigars

Kundzītes mazliet iesvīdusi….

Jarhead
Jarhead

Visiem ērta balsošanas mašīna.

Lauki
Lauki

Njā… tas nozīmē, ka kājas paplētusi kā Volockova… Tramvajs izbrauks bez pieturas😂😂😂😂

akvai
akvai

Nožēlojams jau tas kantoris un te simbols paša priekšā- pilnīgs nasing spešal

Jānis
Jānis

Rozā ir mazu meitenīšu krāsa! Tante rozā – Hello Kitty!!

Droši
Droši

Droši var virzīt- noslēpumus saglabās. Dāma taču nespēj neko atcerēties pat 5 minūtes- viss būs drošībā, nu nekādi nespēs nevienu noslēpumu izdot ko neatceras. Brīnumaini dotumi ministrei.

Izpausme
Izpausme

Dāma ir nepārspējama, saprotams, ka tiek gatavota maiņa valsts prezidenta amatam….. vai vismaz vēstniece ANO. Galu galā ja kopmašīnas operatore solvita var itālijā izpausties? vai tad sliktāka vai?

Līga
Līga

Valsts, guli mierīga, tu esi drošībā :)))

Priekulis
Priekulis

Viņa ir skaists !