Mediķi lemj izteikt neuzticību veselības ministrei Viņķelei

Viņķele Keris

Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) padome vienbalsīgi atbalsta neuzticības izteikšanu veselības ministrei Ilzei Viņķelei (“Attīstība/Par!”) un prasīs Valsts prezidentam Egilam Levitam atgriezt otrreizējai pārskatīšanai 2020.gada budžetu un vidēja termiņa budžeta projektu, vēsta Latvijas Radio.

Padome vienbalsīgi atbalstīja arī protesta akciju pie Saeimas 28.novembrī, kuras laikā iesniegs Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) ierosinājumu par Saeimas atlaišanu.

Komentējot jau uzsākto parakstu vākšanu par Saeimas atlaišanu, Keris iepriekš Latvijas Radio pauda, ka tas neierobežo LVSADA tiesības iesniegt savu ierosinājumu. “Tas, ka [parakstu vēkšanas] process ir sācies, liecina tikai par lielu neapmierinārību, kas pārņēmusi iedzīvotājus, vērtējot 13. Saeimas darbu,” sacīja arodbiedrības vadītājs. Viņš arī norādīja, ka Centrālajai vēlēšanu komisijai ir tiesības lemt par abu iniciatīvu apvienošanu.

Šobrīd portālā latvija.lv par Saeimas atlaišanu jau parakstījušies
29 119 cilvēki.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā minēto tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ĒVALDS
ĒVALDS

Visur, kur Viņķele smako……

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Mwoahaha😁😁😁

balle
balle

un tas palīdzēs? Boja taču tik smukā apļu kleitiņā pie prezidenta, nu pavisam kā uz masku balli

Kā var nesolīt
Kā var nesolīt

Mediķi , vai tu jau parakstijies par šįs Saeimas padzīšanu ?