Neiespējamā misija: Gvineta Paltrova nespēj dzīvot kā „parasts cilvēks”

Gvinetas Paltrovas labie nodomi ir pilnībā izgāzušies – aktrise nav spējusi, kaut gan apņēmās, dzīvot kā parasti mirstīgie, ēdienam tērējot ne vairāk par 29 dolāriem nedēļā.

Šādu izaicinājumu Paltrova nesen saņēma no zvaigžņu šefpavāra Mario Batali, kurš viņai piedāvāja nedēļu iztikt, izmantojot ēdiena talonus, kuru vērtība ir mazāka nekā trīsdesmit dolāri.

9.aprīlī Paltrova pavēstīja savā blogā Goop, ka vēlas šo eksperimentu veikt ASV mazturīgo ģimeņu atbalstam.

gwinet4

Savu dalību akcijā „Food Bank Challenge” Gvineta ir novērtējusi ar atzīmi „C-„. Tāpat aktrise paudusi cerību, ka ASV valdība tomēr pievērsīs uzmanību šai problēmai un iedalīs mazturīgo ēdināšanai lielāku summu.

Uzsākot eksperimentu , Gvineta Paltrova tviterī publiskoja fotogrāfiju, kurā redzami viņas par 29 USD iegādātie produkti, ar to pamatīgi sasmīdinot sabiedrību. Aktrisei tika pārmesta „peldēšana mākoņos”.

 

paltrow1

Gvinetas Paltrovas par 29 USD iegādātie produkti

Savukārt nedaudz vēlāk paparaci pieķēra aktrisi iznākam no restorāna, bet nākamajā dienā internetā parādījās fotogrāfijas, kurās Paltrova iemūžināta kopā ar draugu vakariņojam restorānā. Viņa to arī nenoliedza:

„Jau pašā sākumā mani māca šaubas, vai es spēšu veselu nedēļu tā dzīvot, tāpēc uzreiz iemaksāju ziedojumu „Food Bank” kontā. Mēs akciju Goop birojā uzsākām visi kopā. Kā jau domāju, izturējām tikai četras dienas, bet pēc tam tieši es izgāzu eksperimentu,  notiesājot vistas gaļu un svaigus dārzeņus. Mans viedoklis par šo problēmu mainījās uz visiem laikiem, es sapratu, cik tas ir sarežģīti – pat pāris dienas ēst veselīgu pārtiku, ja tev ir tāds budžets. Tostarp 47 miljoni amerikāņu ik dienas, katru nedēļu un gadu ar šo problēmu sastopas aci pret aci .”

Lai nu kā, bet Paltrova vismaz mēģināja. Turklāt ir apsveicami, ja slavenība spēj publiski atzīties, ka nav spējusi atturēties no kārdinājuma un pamielojusies pēc sirds patikas.

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar