Zakatistova ultimāts: piecas nenosauktas KPV LV prasības

KPV LV

“KPV LV” frakcijas sēdē divarpus stundas lēma, vai partija ir gatava piedalīties “Jaunās Vienotības” (JV) vadītā valdībā.

Pēc garās sēdes, kura notika aiz slēgtām durvīm, “KPV LV” Saeimas frakcija vadītājs Atis Zakatistovs paziņoja, ka viņa partija izvirza prasību kopumu. Ja to pieņems, tad “KPV LV” atbalstīs “Jaunās vienotības” veidotu valdību.

Zakatistovs atteicās nosaukt prasības, kā arī neatklāja vai partija turpina uzturēt Alda Gobzema kandidatūru Iekšlietu ministra amatam.

Savukārt Aldis Gobzems (KPV LV) pēc valdes sēdes žurnālistiem sacīja, ka personīgi ir atteicies ieņemt iekšlietu ministra amatu un tas neesot saistīts ar frakcijas lēmumu.

Kā lēš politikas vērotāji, “KPV LV” nostāja varētu nebūt vienota, un kāda daļa frakcijas varētu iesaistīties valdībā, bet daļa – nē.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
vēlētājsiespējams
vēlētājsiespējams

Izturību Aldim!Tev vēl viss ir priekšā!Bet ,lai vairs nebūtu tādu premjera kandidātu nominētāju- vējiņu, tad,KPV, rīkojieties gudri un apdomīgi ! Pirmais darbiņš uz KPV uzvaru ir šis darbiņš:

Atis Zakatistovs būtu vislabākais LV PREZIDENTS atjaunotās Latvijas laikā !!!!!!!!!! KPV, domājiet, dariet, rikojieties, nenoguliet īsto prezidenta kandidāta/AZ / izvirzīšanu Saeimas nobalsošanai.

HAx2
HAx2

Kā prasība var būt “anonīma”, ja tās autors ir zināms?

Andris
Andris

Cik jocīgs uzvārds (laikam) latvietim – Zakatistovs. Diez vai kāds to ir iedomājies, un varbūt tam arī nav nozīmes, bet uzvārds ir no krievu valodas vārda “закат”, kas nozīmē noriets vai riets (kā, piemēram, солнечный закат).
Simboliski. Bet šobrīd izskatās, ka viena partija ir tiešām veselas politiskās sistēmas gala produkts un noriets. Bet varbūt, kas tas ir labi?

zienassvētku zvaigzne
zienassvētku zvaigzne

NORIETS vecajam divkosīgajam zvaigžņu zaglim
jauns sākums,izaicinājums DZĪVEI
mūžība vienmēr būs…… visi visi arī cirpēji