“Vienotības” politiķis izdomājis, ka viņam labāk būs Amerika partijā

Vienotības politiķis

“Vienotības” (V) politiķis, Rīgas domes deputāts Kārlis Strēlis (attēlā) pamet frakciju un pāriet uz partiju “Gods kalpot Rīgai” (GKR).

Politiķis izteicās sporta terminoloģijā, salīdzinot darbu partijā ar basketbola spēli, un par motivāciju savam lēmumam pievienoties opozīcijas partijai GKR, minēja, ka “gadījumā, ja komandas spēlētāji sāk mest savā grozā, pārējie komandas biedri sāk skatīties citu komandu virzienā, kas ir vairāk vienota”.

Lai gan lēmums neesot bijis viegli pieņemams un pārdomām vajadzējis veltīt daudz laika, šajā reizē tas pieņemts par labu partijai GKR, piebilda Strēlis.

Deputāts arī norādīja, ka nav apmierināts ne ar līdzšinējo “Vienotības” darbu, ne ar šobrīd esošo partijas pozīciju politikā.

Politiķis minēja, ka par labu izvēlei turpmāk strādāt GKR rindās, runā arguments, ka partijas rindās ir vairāki viņam labi pazīstami kolēģi, ar kuriem kopā viņš esot darbojies 8.Saeimā.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: LETA

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Jānis
Jānis

neGKR veidojas par arvien masīvāku kristīgo nodevēju partiju, kura strādā zem Ptina līgumbrigādes: Saskaņas. Maskava viņus dāsni finansē, māca un izmanto, jaunai Latvijas pakļaušanai krievu interesēm.
Jābrīnās, kur gan māctāji un kristieši var būt TIK akli un mantas kārīgi, ka par naudu pārdod savu tautu un savu Dzimteni.