Uzņēmējs Bite: Vēlēšanās biju KPV.LV lielākais sponsors, joprojām to nožēloju

Andris Bite

“Viena no manas dzīves lielākajām liktenīgajām kļūdām – es biju lielākais oficiālais [partijas] KPV.LV ziedotājs šajās vēlēšanās. Es šobrīd to nožēloju un uzskatu par savu kļūdu. Bet kļūdīties jau gadās. Ja nopietni, tas bija tāpēc, ka Didzis [Šmits] tur aizgāja, un es viņu atbalstu, uzskatu par adekvātu un perspektīvu politiķi. Bet nu tādā bandā viņš tur tika iekšā, tā bija viņa izvēle, ” TV24 raidījumā “Preses klubs” teica uzņēmējs, SIA “Karavela” vadītājs Andris Bite.

Runājot par Saeimas lēmumu palielināt finansējumu politiskajām partijām no valsts budžeta līdzekļiem (par to lasiet ŠEIT), Bite pauda viedokli, ka “to vajadzētu kultivēt, bet tieši šis laiks, kas izvēlēts, un kādā formā tas notiek – ka tieši šodien vajag un tūlīt vajag, situācijā, kad [valdība] nepilda veselu rindu citu, daudz svarīgāku un nopietnāku lietu un saistību, es domāju, tā ir klaja nekaunība.”

Atgādinām, ka 30.oktobrī Saeima pirmajā lasījumā atbalstīja grozījumus Politisko organizāciju (partiju) finansēšanas likumā, kas paredz no nākamā gada būtiski palielināt valsts finansējumu politiskajām partijām, šiem mērķiem papildus piešķirot četrus miljonus eiro.

Visu raidījumu var noskatīties ŠEIT.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī partijas KPV.LV Saeimas deputātu un ministru datus – izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook , Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Komplimento
Komplimento

Te kļūdu josla nepārtrauktā- bordānisti jau paši par sebi ar savu narcismu un favorītismu, kur tad vēl tās personālijas JKP kā dabas kļūdas un nespējnieki, un šmitiņš jau arī sen vairs nav tas, kas bija savulaik Vērtības red pārvērtēt. Labi, ka vismaz sponsori ir gatavi ar par savām kļūdām pārdomāt Visu cieņu uzņēmējam