Trauksmes cēlēju Orleānu izslēdz no “Vienotības” pēc ziņošanas par aplokšņu algām partijā

Arvils Ašeradens

Partijas “Vienotība” valde lēmusi no partijas izslēgt bijušo biroja darbinieku Normundu Orleānu, kurš cēla trauksmi par aplokšņu algām “Vienotībā”, kā arī vērsīsies pret viņu par reputācijas graušanu. To Latvijas Radio atzina partijas “Vienotība” priekšsēdētājs, finanšu ministrs Arvils Ašeradens.

Tāpat pēc raidījumā “Nekā personīga” izskanējušajām aizdomām par aplokšņu algu maksāšanu valdību veidojošās partijas “Vienotība” birojā politiskais spēks vērsies tiesībsargājošajās iestādēs ar lūgumu šo informāciju pārbaudīt. 

Ašeradens sarunā ar Latvijas Radio atkārtoti noliedza nelegālas naudas plūsmas partijas kasē.

“Līdz šim mēs uzskatījām, ka ir pietiekami, ja sadarbojamies ar izmeklēšanas iestādēm, lai noskaidrotu patiesību. Taču, pārejot šiem notikumiem jaunā fāzē, šodien “Vienotības” valde ir pieņēmusi lēmumu izslēgt Orleāna kungu no “Vienotības”. Un otrs – mēs esam pieņēmuši lēmumu vērsties tiesībsargājošajās institūcijās par reputācijas aizskārumu. Tā ka, protams, mēs arī rīkojamies. Līdz šim mums likās, ka objektīva izmeklēšana ir pietiekama, lai noskaidrotu patiesību, bet, ja tas ir iegājis tādā jaunā fāzē, tad mēs pieņēmām lēmumu rīkoties,” sacīja Ašeradens.

Avots: lsm.lv

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Jautājums
Jautājums

Ašerāden , kā nozagi DIENU ?

dz.
dz.

vienotībai pieder Latvijas pērkamie propagandas mediji. Un parastais delfutvpanorāmas zombijs vēlēšanās vienalga nobalsos par vienotību. Vienotībai ir visstabilākais elektorāts, vienotība varētu kaut vai logus izsist savam vēlētājam, bet tas vienalga ar saukli “balso gudri” ievēlēs vienotību. Pat Saskaņas vēlētājs bija par kārtu gudrāks, jo daudz ātrāk sparata ka Saskaņa nepilda solījumus. Ja neskaita vienotību tad vēl palikuši ZZS un NA vēlētāji, kuriem arī var sist logus ārā, tāpat fanātiski balsos par savējiem. Dēļ tādiem Latvijā demokrātija nestrādā. Ir tikai tāds “dermokrātijas” paveids.

Dubs
Dubs

Nevis paveids, bet demokrātijas izstrādājums.

Gada glezna
Gada glezna

Nav jābūt zinošam par JV ķēķi, lai secinātu: no JV partijas izslēdz visus tos, kas shēmošanu nav gatavi paslaucīt zem tepiķa.

Dubs
Dubs

Būs jālasa paraksti par Kariņa izslēgšanu.

jampamps
jampamps

Interesanti, kā tiks garantēta izmeklēšanas neatkarība? 15 gadu laikā visur salikti savējie un kā šeit iegūt kaut aptuvenu ticamību izmeklēšanas objektivitātei? Tas, ka met ārā no partijas par reputācijas graušanu tikai rāda JV piekopto dubultstandartu. Kariņš, Čakša un Reirs ir tā sagrāvuši JV reputāciju kas Orleānam būtu tāls sapnis. Viņus kaut kā neslēdz ārā no partijas, protams, Ašerādens arī ir daudz darījis JV reputācijas mazināšanā.

Buks
Buks

To ka stukačus, lai kā arī dažādos laikos viņus nesauktu, necieš un padzen, tas nav nekas jauns. Svarīgākais nav pateikts – kāpēc Orleans sāka stučīt un trokšņot? Daudzus gadus viss bija labi. Kāds ir patiesais iemesls Orleana rīcībai?

Seniors
Seniors

Pensija nāk virsū un solīto nodokļu nenomaksa to būtiski samazina. Parasti visus lielos trokšņus rada pavisam ikdienišķas vajadzības.

1964
1964

Pēc CVK datiem, Orleāns 1964 gada izlaidums. No cik pēdējiem gadiem rēķina pensiju?

Jautājums
Jautājums

Stukačs???

Niknais
Niknais

Kā parasti šīs izdzimtenis ašeradens izspruks sveikā ne par velti Jaunzemi bīda amatos gan jau reketieru kantoris ar segvārdu vid bij’ saodis ka nauda plūst garām.