Tiklīdz Kaimiņš būs prom, šobrīd paralizētā KPV LV neticami atplauks, uzskata Petraviča

Ramona Petraviča

Labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV) Artusa Kaimiņa aiziešanu no “KPV LV” vērtē kā partijas pašattīrīšanos.

“Ar šo brīdi sagaidām jaunu pavērsienu partijas attīstībā,” uzsvēra Petraviča. Viņa klāstīja, ka līdz šim partijas darbs praktiski bija paralizēts, jo no četriem valdes locekļiem valdes sēdes sistemātiski neapmeklēja divi, kā rezultātā partijas valde nebija lemtspējīga.

Pēc politiķes paustā, patlaban tiek stiprināti un būvēti partijas pamati – ir jauni līderi un ir saņemti daudz jaunu partijas biedru iesniegumi. “Ir pamats cerīgi raudzīties uz partijas nākotni,” uzskata Petraviča.

Kaimiņa aiziešana no partijas esot likumsakarīgs procesa noslēgums viņa darbībai “KPV LV”. Kaimiņš nav piedalījies ne partijas darbā, ne Saeimas frakcijas sēdēs kopš brīža, kad tika atstādināts no “KPV LV” Saeimas frakcijas vadītāja vietnieka amata, skaidroja Petraviča.

Situācija esot mainījusies jau uzreiz pēc premjera Krišjāņa Kariņa (JV) valdības apstiprināšanas. Līdz ar valdības darba sākšanos Kaimiņa aktīvā darbība esot izzudusi. “Viņš neizrādīja interesi par reālu darbu,” norādīja ministre.

Vaicāta par “KPV LV” ministru turpmāko sadarbību ar valdību, Petraviča norādīja, ka, neraugoties uz to, ka valdībā šo ministru balsojums nereti ir atšķirīgs, tie ir uzticami un stabili koalīcijas partneri.

Kā zināms, Kaimiņš īsi pirms partijas “KPV LV” kongresa nolēmis atstāt paša dibināto politisko spēku, uzsverot vilšanos tā darbā. Partijā skaidroja, ka kongresā tika paredzēts skatīt jautājumu par Kaimiņa izslēgšanu no partijas. Deputāts norādīja, ka partijas biedriem nu ir nepieciešams izvērtēt, vai vērts palikt šādā politiskajā spēkā. Viņš arī pastāstīja, ka pēdējās dienās par izstāšanos no “KPV LV” iesniegumus iesnieguši vairāk nekā 30 cilvēki.

Savukārt nesenā intervijā telekanālam “TV3” “KPV LV” līdzpriekšsēdētājs Atis Zakatistovs sacīja, ka “KPV LV” no revolucionāriem ir modificējusies par pragmatisku partiju, jo secināts, ka valstī nav iespējamas revolucionāras pārmaiņas. Pārmaiņu procesus pavadīs arī partijas nosaukuma maiņa, kuru Zakatistovs vēl neatklāja un paskaidroja, ka nosaukuma maiņa vēl nenotiks partijas sanāksmē nedēļas nogalē, kad vairāk tiks lemts par organizatoriskiem jautājumiem – tiks paplašināta valde, partijas kopsapulces tiks aizstātas ar kongresiem.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: skaties.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Lakta
Lakta

jā… un viss būs vienā dailē un harmonijā…. cik nu augstu kuram tā planciņa

lete
lete

Bodniecei gan te derētu vispirms tikt galā ar paģirām… vai labāk paklusēt, citādi te tikai nasing spešal

kaimins
kaimins

mūžīgs mužiks esmu

Atis
Atis

Veca jau palikusi , nokārušies dziedzeri līdz nabai !

govs
govs

Vecums nenāk viens… būs arī daile pāri visam