Solvitai Āboltiņai grūtības pārvietoties bez sirēnām un apsardzes

Solvita Āboltiņa

Solvita Āboltiņa,  partijas “Vienotība” līdere, augustā izraisījusi avāriju, un policija drīzumā lūgs Saeimai viņu izdot sodīšanai.

22.augustā Valsts policija saņēmusi izsaukumu uz Brīvības ielu Juglā, kur bija noticis satiksmes negadījums. “VW” markas automašīnas vadītājai noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Notikuma vietā policija konstatējusi, ka negadījums noticis, jo “Volkswagen” markas automašīnas vadītāja pārkārtojusies no otrās braukšanas joslas uz pirmo un nav pamanījusi pa pirmo braukšanas joslu braucošo “Škoda” markas auto, kuru vadīja Čehijas pilsonis.

Negadījumā cilvēki nav cietuši. Automašīnas avārijā nebija būtiski bojātas un pēc notikušā fiksēšanas policija atļāva tām turpināt ceļu.

Par šādu pārkāpumu Solvitai Āboltiņai var piemērot naudas sodu no 15 līdz 70 eiro, turklāt vainīgajam autovadītājam tiek piešķirti divi soda punkti.

 

Avots: LETA

Populārākie raksti



3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Y
Y

Turieties! Kāds uz Jums “uzēdies” un nu ņemsies stumt uz “kraujas malu”! Saņemties, izturēt un pastāvēt!

Kimi
Kimi

Bilde veiksmīga. Dvēseļuks kā uz delnas…

Uūū - valodas inspekcija!
Uūū - valodas inspekcija!

Vēl nekaunīgāk likumu ir pārkāpusi valsts kontroliere Krūmiņa, kas oficiālajā Valsts kontroles mājas lapā sākusi rakstīt krieviski. Arī viņa jāizdod sodīšanai.