“Saskaņa”, AP un JV Rīgas domes vēlēšanās gūtu lielāko atbalstu, liecina aptauja

Ja novembrī notiktu Rīgas domes vēlēšanas, lielāko vēlētāju atbalstu iegūtu “Saskaņa”, partiju apvienība “Attīstībai/Par” un “Jaunā vienotība”, liecina socioloģisko pētījumu aģentūras “Factum” publiskotie aptaujas dati.

“Saskaņu” atbalstītu 24% vēlētāju, “Attīstībai/Par” – 17%, bet “Jauno vienotību” – 16%.

Tām seko nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai” /LNNK un Jaunā konservatīvā partija – par katru savu balsi atdotu 9% vēlētāju.

Savukārt tagadējā Rīgas mēra partija “Gods kalpot Rīgai” gūtu vien 7% vēlētāju atbalstu.

Tikpat daudz vēlētāju būtu gatavi atbalstīt Latvijas Krievu savienību.

Tāpat domē iekļūtu partija “Progresīvie”, par ko balsotu 6%.

Atbilstoši aptaujas datiem 5% barjeru nespētu pārvarēt Zaļo un zemnieku savienība, kā arī Latvijas Reģionu apvienība. Par tām balsi atdotu 2% vēlētāju.

Aptauja veikta no 21. līdz 24.novembrim, izmantojot tiešsaistes anketu internetā. 

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Ņau
Ņau

Aptuveni tā būtu, tikai veltas cerības A/par, ka tik daudzi par pūcēniem sabalsos un daudzpakāpju smalki plānotais galma apvērsums te izdosies Tie tipāži ir tik nožēlojami, ka par tiem skaidrā puse reāli nenobalsos. Bardaka veidotāji un pļāpātāji- nu diez vai Rīgā kāds tādus gribēs. Pietika jau ar nacionāļu birku un zociālistu bojāru miljonāru veidošanas laikiem Tā nu pie siles strēbt prieka pēc jau vairs netiks Citas idejas jau baleliņiem pastalniekiem jau nav