Rīgas vicemēre Linda Ozola pieprasa algas pielikumu sava politbiroja darbiniekam

Linda ozola

MĀRIS KRAUTMANIS, Neatkarīgā

“Ņemot vērā Rīgas domes priekšsēdētaja vietnieces Lindas Ozolas biroja vadītāja Kaspara Adijāna darba sniegumu, lūdzu noteikt Kaspara Adijāna mēnešalgu 2984.00 eiro apmērā ar 2023. gada 1. oktobri. Darbinieka individuālās vērtēšanas tabula ir iesniegta Rīgas valstspilsētas pašvaldības Centrālās administrācijas Cilvēkresursu pārvaldē,” – šā gada 17. oktobrī šādu dienesta vēstuli Rīgas domes priekšsēdētājam Vilnim Ķirsim raksta Rīgas domes priekšsēdētāja Linda Ozola.

Viņa galvaspilsētas domē ir ievēlēta no pasaulē godīgākā saraksta “Jaunā konservatīvā partija” (JKP), bet, tā kā Saeimas vēlēšanās elektorāts partijai “Konservatīvie” norādīja ceļu pa skuju taku uz politisko līķu kapu kalniņu, Linda Ozola ir iesaistījusies citā projektā – deputātu blokā, ko sauc “Kods Rīgai”.

Laiks iet, nosaukumi var mainīties, taču godīgums paliek – Rīgas domes vicemēre vēlas saviem politiskā biroja darbiniekiem būtiski palielināt algas. Algas kāpums ir būtisks, par vairākiem simtiem eiro. Algas pielikumu Kasparam Adijānam viņa vēlas ar atpakaļejošu datumu – jau no 1. oktobra.

Jā, kāpēc gan ne? No dzīves ņemt, dot pretī un baudīt. Nav taču nekas slikts, ja priekšniece, redzot, ka darbinieks ir čakls kā bitīte, parūpējas, lai viņam uzlabojas dzīves apstākļi. Ja tas būtu viena privāta uzņēmuma ietvaros, tad vispār nebūtu problēmu. Te gan mazliet ir tā jocīgi, jo tā nav gluži Lindas Ozolas nauda, ar kuru viņa rīkojas.

Taču, tā kā viņas politiskā izcelsme ir no jauno konservatoru partijas, kas iedzīvotājiem ir atdevusi nozagto Rīgu, veicinājusi neauglīgo sieviešu mākslīgo apaugļošanu, atklājusi Bolderājas dzelzceļa līniju un finansējusi skautu kustību, nav ne vainas, ja mazdrusciņ kaut kas no rīdzinieku naudas pārripinās arī uz savām kabatām. Vai rīdziniekiem ir kas iebilstams?

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Josifs
Josifs

Šī dumiķe ir kārtējā latviešu grietiņa.
Dumja bet, nez kāpēc, iedomīga?
Kur tik daudz dumju bābiešu rodas?

dale
dale

kā var negribēt?? Tie veči tur visapkārt jau nekam neder

Atis
Atis

Klau, Kods Rijīgai, Tu ar Mičerevski daudz izdzēri?

ērce
ērce

Rīgai vajag tikai 1 vicemēru, ar 1 palīgu. Pārējo liekēžu ietaupīto naudu izlietot skolotāju algām.

dakša
dakša

Prātiņ- nāc mājas, pat ja tā kviecēja ir bezcerīgā Llindiņa. Domes darbinieku armija vismaz par trešdaļu ir jāsamazina, nevis te algas jāceļ. To īpāso kvalifikāciju kopmašīnu operatores jau var piestra’dāt deputātu darbiņus – malciņu kraut, lapas f grābt- atbilstoši izglītībai un kvalifikācijām

Kods Rijīgai
Kods Rijīgai

Adijāns domē reāli neko nedara. To taču visi zin!!!
Alkoholoķim Mičerevskim arī jāceļ alga, lai ir ko uzlāpīties un nokodēties.
Bļin, “valstiski domājošā” debīliķu koalīcija.

Pēteris
Pēteris

Rijīgie šakāļi

LTV jaunā blondjinka
LTV jaunā blondjinka

Blondīņu valstī šitaj nav vietas

māra sapīpējusies zālīti
māra sapīpējusies zālīti

Lai iet uz Dailes teātri. Tur par austrumu bankas naudu jaunus Kaimiņus gatavošot

Pateicīgā latvāņu tauta
Pateicīgā latvāņu tauta

Runā, ka sorosītiem drīz gaidāmas pārmaiņas

Jefiņš
Jefiņš

Vai viņa pārbaudīja Ķirša neesamību ķirsī vēstules iesniegšanas brīdī?

nīlzirgs
nīlzirgs

Lindiņai par izteiksmīgo runāšanu pienākas piemaksa par aktiermeistarību, bet vai tas politbirojs arī tā māk? Būtu jānotur noklausīšanos.

Nja
Nja

Pieprasīt un vēlēties nav kaitīgi.