Rajevs pamet “Apvienotā saraksta” frakciju un atkal būs Iekšlietu ministrijas parlamentārais sekretārs

Igors Rajevs

Saeimas deputāts un līdzšinējais “Apvienotā saraksta” (AS) pārstāvis Igors Rajevs kļūs par neatkarīgo deputātu un turpinās darboties kā Iekšlietu ministrijas parlamentārais sekretārs, paziņoja Iekšlietu ministrija.

Argumentējot AS frakcijas pamešanu, parlamentārietis teica, ka pēdējā laikā pārāk bieži palicis mazākumā un “cik tad tu ilgi vari būt mazākumā savā viedoklī”, tāpēc kaut kādā veidā bijis nepieciešams reaģēt. “Ja esi visu laiku mazākumā, tad paliec arī par destruktīvu elementu arī apvienībai kā tādai,” uzsvēra Rajevs.

Kļūšana par neatkarīgo deputāti automātiski nenozīmējot, ka Rajevs tagad automātiski visos balsojumos atbalstīšot koalīciju un patlaban būtu uzskatāms par 54 balsi koalīcijai. “Nekad nesaki nekad. To es redzēšu kā tālāk tas viss izskatīsies. Jebkurā gadījumā, es balsošu kā uzskatu par vajadzīgu. Tā koalīcijas prakse man ne ļoti īpaši patīk,” uzsvēra Rajevs.

No otrdienas iekšlietu ministra Riharda Kozlovska (JV) birojs ir nokomplektēts atbilstoši viņa prioritātēm iekšlietu jomā. Biroju ministrs veidojis nelielu – stabilai sadarbībai ar Saeimu un saziņai ar sabiedrību un medijiem. Efektīva krīžu vadība ir viens no būtiskiem uzdevumiem, kas jāsasniedz, lai rīcība krīzes situācijās būtu operatīva, mazinot politisku lēmumu nepieciešamību.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


15
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
AndrisR
AndrisR

Interesanti vai šī virsnieka pērkamība nav pamats domai par to, ka viņš jau sen no kremļa ir nopirkts?
Nauda taču nesmird, ..ir taču vienalga vai tā nauda nāk no putina vai arī vienotības.

vēlēšanu sistēma jāmaina
vēlēšanu sistēma jāmaina

Šis čalis tika ievēlēts no “Apvienotā saraksta”. Ja viņš pie šīs frakcijas vairs nevēlas piederēt, tad viņam ir jādemisionē.

Aleksandrs- Andris
Aleksandrs- Andris

Mana doma…Rajevs vienārš labuma meklētājs…paskatatieties un viņa purnu un komentāri nav vajadzīgi…

taja
taja

esmu pārsteigts. lai nu Meņģelsone skrēja un pakrita, vienotība neņēma pretī, bet Rajevs -” es tak tevi turēju par gudrāku ” (Blaumanis). Ja man būtu jautājuši, kurš AS būs pirmais pārbēdzējs, Rajevu nebūtu nosaucis pat pirmejā desmitniekā. Vilšanās liela.

Jefiņš
Jefiņš

Nedomāju, ka Latvijas armijā dzīvo tādi nopērkami eksemplāri. Kamēr interesanti stāstīja bija uzticams un populārs, bet tagad neuzticams un riebīgs. Varu šim fruktam paziņot, ka viņš ir muļķis, jo nav apdomājis to, ka bez ekonomiskās izaugsmes un izglītības būtiskas uzlabošanas drīz viņa alga zudīs kā sniegs pavasarī. JV ir maizes tēvu uzmešanas čempioni – paņem visu no tā, kas JV ir palīdzējis un tad čau, muļķi!

Uzticams
Uzticams

Vai tiešām uzticams? Es arī esmu dzirdējis to kara propagandu. Tur komēdiju varētu samontēt ar to ko viņš pusotra gada laikā sastāstījis.

Pateicīgā latvāņu tauta
Pateicīgā latvāņu tauta

Riktīgs virsnieks. Vīrs un vārds. Dirst gribās

Rozā papagailis
Rozā papagailis

Laipni lūgts uzmetēju kompānijā, mēs garantējam līdzsvaram vēlreiz uzmest. Tagad mierīgā dzīve beigusies, nāksies visu laiku dancot, lai neuzmet.

Jefiņš
Jefiņš

Vai tiešām Ventspils pundurnapoleons izdod skaņas?! Viņš grib uzmest vai viņu grib uzmest nav atšķirami un visi uzmet visus tāds ir Rozā papagaiļu tikums.

Jefiņš
Jefiņš

Tur šis tas bija atbilstošs situācijai, bet tas jau nav kritērijs.

latvāņu pulvedim kremlis raksta
latvāņu pulvedim kremlis raksta

Brīnums, ka vēl prokrieviskajos, atvainojos progresīvajos nav iestājies

Mesedžs
Mesedžs

Ar to viņš nodemonstrē kādi rezerves virsnieki ir armijā. Tieši brīdī kad apvienotais saraksts zaudējis vietu pie siles, tā armijas virsnieks pamet savējos. Pie pirmās politiskās sakāves apvienotajam sarakstam. Gan jau drīzumā pievienosies pie kādas no vadošajām, piem vienotības. Un kādu mesedžu ar to viņš parāda obligātā dienesta jauniešiem? Te tak kaut kādā reālā krīzes situācijā pilnīgs cirks sāksies.

Turēšanās pie krēsla
Turēšanās pie krēsla

Tālredzīgākie un manīgākie iesniegs jau laicīgi sastādītos un slepenībā glabātos sarakstus ar izsūtāmajiem biznesa un politiskajiem pretiniekiem, ar cerību ka viņiem atļaus palikt savās vietās.

oportūnists
oportūnists

Tādi salašņas tagad salasās Evikas-Kariņa sastiķētā valdībā.

ruksis
ruksis

Tuvāk silei