“Progresīvie” noraida “Jaunās Vienotības” piedāvājumu

Kaspars Briškens

Partijas “Progresīvie” valde nav atbalstījusi “Jaunās Vienotības” piedāvājumu divpusēji sadarboties 14. Saeimas darbā, partijai strādājot ārpus koalīcijas.

Partijas “Progresīvie” pārstāvis Kaspars Briškens intervijā LTV pauda nožēlu par “Jaunās Vienotības” lēmumu veidot trīs politisko spēku koalīciju, sadarbības memorandu piedāvājot Nacionālajai apvienībai un “Apvienotajam sarakstam”.

“Mēs esam jau no pirmās dienas koalīcijas sarunās teikuši, ka esam gatavi iesaistīties koalīcijā tikai kā pilnvērtīgi sadarbības partneri,” sacīja Briškens.

Viņaprāt, “Jaunās Vienotības” piedāvājums divpusēji sadarboties ar “Progresīvajiem” būtu kā ģenerāluzņēmuma un apakšuzņēmuma attiecības.

“Ja mēs pilnvērtīgu statusu negūstam, tad, protams, esam gatavi, kā vairākkārt esam apliecinājuši, būt jaudīga, Latvijā vēl nepieredzēta, opozīcija parlamentā,” sacīja “Progresīvie” politiķis.

ziņots, JV ir gatava vienu no savā atbildībā paredzētajiem ministru posteņiem ļaut ieņemt “Progresīvo” pārstāvim.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
dija
dija

Jenotība gan bija ar mieru pat īpašu ministriju veidotvalsts un sabiedrības galvenās problēmas atrisināšanai nesaprata, noraidīja

LTV
LTV

Šoreiz progresīvie apspēlēja knariņu kā pirmziemnieku

logopēds
logopēds

Bišken, tev jâatnāk uz vizīti. Tu r burtu slikti izrunā

progresīvie deģenerāti
progresīvie deģenerāti

Ja mums neļauj saimā ietaisīt klusuma kabīnes pa 100 štukām un izveidot padomnieku vietas padomniekiem ar algu 100 štukas mēnesī, ta nah mums to vaig. Vai nu visu vai neko. Tă bļe. Un lai dirst iet tauta

ruksis
ruksis

Tas nebija sevišķi progresīvi.

prostitūtu partijas manifests
prostitūtu partijas manifests

Marksistiem jāmāk strādāt arī no ierakumiem

nezinītis
nezinītis

Progresīvie=Rietumu banka=Krievija