Pavļuts noslēpis no sabiedrības valdības sēdē izskatīto ziņojumu par Covid-19 vakcīnām

Daniles Pavļuts

Jaunais veselības ministrs Daniels Pavļuts (Attīstībai/Par) ir noslepenojis vēl vienu sabiedrībai īpaši nozīmīgu dokumentu – aizvadītās nedēļas valdības sēdē izskatīto informatīvo ziņojumu „Par vakcīnām pret Covid-19”.

„Dokumentam ir ierobežotas pieejamības statuss, tādēļ tas nav publicējams,” – šādu lakonisku veselības ministra skaidrojumu sniedz Veselības ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītājs Oskars Šneiders. Nekādi sīkāki paskaidrojumu par noslepenošanas iemesliem netiek sniegti.

Informatīvais ziņojums „Par vakcīnām pret Covid-19” ar paskaidrojumu „ziņojums turpmākai rīcībai”, kura autors bija D. Pavļuta vadītā Veselības ministrija, valdības sēdē tika izskatīts 28. janvārī.

Šis nav pirmais gadījums, kad D. Pavļuta vadītā Veselības ministrija noslepeno sabiedrībai īpaši nozīmīgu informāciju Covid-19 epidēmijas sakarā. 

Pietiek jau aprakstīja gadījumu, kad D. Pavļuts sākotnēji bija noslepenojis informatīvo ziņojumu par nepieciešamo finansējumu viņa Vakcinācijas projekta birojam, kas faktiski dublē Veselības ministrijas un Slimību profilakses un kontroles centra funkcijas, vienlaikus nodrošinot biroja darbiniekiem premjera līmeņa algas līdz 4900 eiro mēnesī.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Pietiek

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Māra
Māra

pēc vagīnzoda psihene raud

Anita
Anita

Ko mums jādara, lai šo valdību atlaistu un ierosinātu vismaz kādas 5 krimināllietas. WARAM MINISTRIJĀ par pašvaldību reformas organizēšanu neatbilstoši Saeimas lēmumam. Vai vispār šo reformu var uzskatīt par leģitīmu?????? Šitam fruktam Pavļutam par informācijas slēpšanu, kas saistīta ar Sabiedrības veselību un t.t….

sekta
sekta

Ne taču– tas PR veidotāku īpašais kontingents vēl radoši domā par kampaņu kā to labāk pasniegt un eskapēt un papildus mijoniņues ievalcēt darbojas jau kā īsta Pariešu sekta