Par Sprūda padomnieci kļuvusi Dagnija Lejiņa

Dagnija Lejiņa

Par aizsardzības ministra Andra Sprūda (P) padomnieci stratēģiskajā komunikācijā kļuvusi Dagnija Lejiņa.

Publiski pieejamā informācija liecina, ka Lejiņa darbojusies komunikācijas vadības jomā. Bijusi sabiedrisko attiecību vadītāja bankā “Nordea”, kā arī toreizējo ārlietu ministru Riharda Pīka un Arta Pabrika preses sekretāre un komunikācijas padomniece.

Tāpat Lejiņa ir Latvijas Transatlantiskās organizācijas (LATO) valdes priekšsēdētāja un sabiedrisko attiecību biznesā strādājošās aģentūras “Lejiņa & Partneri” īpašniece.

Kopumā Sprūdam tagad ir seši padomnieki: Lejiņa, padomnieks diplomātijas jautājumos Imants Lieģis, padomnieks visaptverošās valsts aizsardzības un valsts aizsardzības dienesta attīstības jautājumos Olevs Nikers, padomnieks aizsardzības plānošanas un attīstības jautājumos Uģis Norītis, padomniece publiskās komunikācijas jautājumos Ilze Maskalāne, padomnieks juridiskajos jautājumos Valdis Savickis.

Bijušais Rīgas mērs un šovasar Eiropas Parlamentā ievēlētais Mārtiņš Staķis darbojas kā ministra ārštata konsultants aizsardzības politikas jautājumos.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

6 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
nunu
nunu
2 mēnešus atpakaļ

diez kādā veidā šī lellīte tiek pie amatiem! Galviņā tur ir absulūts tukšums!

Tikla
Tikla
2 mēnešus atpakaļ

Tapinam tikai 6 padomnieki. Saimniecībā jau noderēs ar šāda lellīte- kā arpakalpojumu kantorīts, daiļrunāšaas pašierosmes pusvadone, tagad tā neatvairāmāki. Tomēr vajag vairāk tos padomniekus un palielināt padomju nomenklatūru- nevar taču uzturēt nejēdzgo paziņojum un runu tekstus neattīstīt. Tik daudz nekompetentu muļķību vēl nav pateikts.

Jeblonskis
Jeblonskis
2 mēnešus atpakaļ

Nu kamēr šī dauņu tatele iebalsos valdībā daunēnus…

Zane
Zane
2 mēnešus atpakaļ

Kāpēc par ministriem ieceļ cilvēkus, kas par pārvaldāmo nozari neko nesajēdz, pirmklasniekus. Latvija nav tik bagāta, lai varētu algot ministrus – nejēgas. Ministriem ne vairāk kā trīs algoti padomnieki un pārējos, ja nepieciešams algot no savas algas vai politiskās partijas finansējuma. Vai politiskām partijām ministru amati ir partijas biedru darbā iekārtošanas birojs??????? Kā bijušajam Ārlietu ministram Rinkevičām bija ” nepieciešams” ĶIRSIS kā padomnieks ekonomikas jautājumos………. Nilu Ušakovu norāja par partijas biedru iekārtošanu DARBĀ, bet paši dara ko grib……. Un arī tagad Rinkevičs, būdams Valsts prezidents, savilcis savā birojā veselu rotu labi apmaksātu Vienotības loderu, kas Edgariņam dibenu slauka!!!!!!!

Jeblonskis
Jeblonskis
2 mēnešus atpakaļ
Reply to  Zane

Kamēr vien tautele būs anālfabētu bariņš.

Northpole
Northpole
2 mēnešus atpakaļ
Reply to  Zane

Tikai slauka?