Mentu kari. Baumas un it kā kompromats par finanšu ministri

labklājība

Dienu pēc Ministru prezidenta paziņojuma par it kā aizturēto VID ģenerāldirektores amata kandidātes brāli, pēc tam brāļa auto, pēc tam kravu, kas, Kučinska prāt, it kā pierādot melno spēku esamību Valsts ieņēmumu dienestā un partijā „Vienotība”, un tad vēl sekojošo nervozo pat valdības demisijas piesaukšanu, internetā parādījies video, kurā redzama tagadējā finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola dejojam ar savu padomnieku Arno Pjatkinu.

Pilnīgi nevainīgais video papildināts ar tekstiem, kas ietver mājienus uz ministres iespējamajām romantiskajām attiecībām ar padomnieku.

Šāda “materiāla” parādīšanās tieši šajā brīdī liek uzdot jautājumus par to, cik tā ir nejauša un kādi spēki, kādu interešu dēļ cenšas nomelnot finanšu ministri un viņas atrasto un ieteikto VID iespējamo jauno vadītāju.

Jebkurā gadījumā, ja šādi spēki patiešām ir, tie šobrīd cenšas pilnīgi veltīgi. Nekādas baumas par ministres iespējamajiem romantiskajiem sakariem nespēj nodarīt finanšu ministrei lielāku ļaunumu, kā viņas pašas “informācijas kļūdas”, Kravaļa atjaunošana amatā un Koļegovas juceklīgās amatpersonas deklarācijas.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar