Liepnieks par to, kāpēc reemigrācijas programmas ir pilnīgas muļķības, un kāpēc tādas nav vajadzīgas

Kāpēc valstij būtu jānodarbojas ar vienas pilsoņu grupas – reemigrantu – koučingu tā vietā, lai uzlabotu dzīves apstākļus kādai ģimenei, piemēram, Varakļānos, neizpratnē ir rakstnieks Jurģis Liepnieks.

Avots: TV24 raidījums “Preses klubs”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
turlais
turlais

Ja Edža 15 gados var “sakrāt” 300000, tad ir skaidrs, ka viņš dzīvo savā “valstī”, kur viss par nodokļu maksātāju naudu. Kamdēļ braukt atpakaļ, ja Tev čurā sejā un saka, ka tas ir zelta lietus?

cemme
cemme

loģiski domājošs neatgriezīsies Latvija, tikai tie, kam te kādas rebes spīd vai mantojums, vai sašmucējušies ārzemes, tāpēc tās programmas ir bezjēdzīgas

begemotu frizieris
begemotu frizieris

Nespēja piedāvāt saprotamu imigrācijas plānu, kas atbilst nacionālām interesēm, tiek piedāvāts risinājuma suragāts bez reālas ietekmes uz tausaimniecību. Kurš sekmīgs biznesmenis atgriezīsies valstī ar korumpētu un neprognozējamu administrāciju, atbaidošu sociālo paketi, efektīvi funkcionējošiem karteļiem u.c. banānveidīgām izdarībām, kas iznīcina konkurenci?

ērce
ērce

Latvietis var būt latvietis tikai Latvijā.

cene
cene

nepiekrītu, dažs ārzemēs ir vairak latvietis kā līdeji krievam te mājās

Killemall
Killemall

Viss pareizi. Vajag atgriezties un maksāt nodokļus. Citās valstīs jēdzīgāki likumi, lētāka dzīvošana, sakarīgāki cilvēki? Nē, brauciet atpakaļ un uzturiet pederastu bandu, tā tak foršāk, vai ne? ;-)

Konto
Konto

Nu kā tad tā – tik daudzi auseklīši serkmīgi papuildināja savus ienākumus un uzturēja zaļo dzīves veijdu. Ne nav taču sliktāk kā marsiešus vērot uz Mēness vai mezā susuru monitoringā iesaistīties? No šādām padomijas atraudziņām pavisam labs kontu stāvoklis

Zvaigzne
Zvaigzne

Tak protams, ka pilnīgas muļķības. Bet tukšmuldoņām ir kaut kas jāmuld it kā šīs valsts labā.