Liepnieks: Muļķības vīruss saēd mūsu sabiedrību

Pret muļķību nav zāļu, secina rakstnieks Jurģis Liepnieks. Tā kļūst drošāka un gāžas virsū, un gudrībai vairs nav autoritātes, kā tas bija agrāk.

Avots: TikTok@jurgisliepnieks

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Gada glezna
Gada glezna

Vismaz Latvijā nav mehānisma kā ierobežot muļķus. Latvija atrodas zem NATO un ES vairoga, tāpēc te var izvērsties muļķi, pretējā gadījumā Latvija būtu sabrukusi.
Izglītības sistēmas debilizācija vien ir ko vērta. Kompota izglītība, ko ievieš aprobežotie pedagoģijas apoloģēti, kas nespēj atšķirt matemātiku no ķīmijas, novedusi pie jaunās paaudzes zināšanu trūkuma. Nu jau sākuši “reformēt” arī augstāko izglītību. Tā rezultātā LU no viduvējas unuversitātes pārvērtīsies par sliktu universitāti, taču muļķi būs apmierināti.

Vienkārši Marija
Vienkārši Marija

Šķiet, ka šo ēku, ko sauc par Latviju ir vieglāk nojaukt un celt no jauna. Es domāju, ka muļķība tika lolota jau no neatkarības laikiem: es toreiz priecājos, ka nu mums būs brīvība kā rietumu pasaulē, bet izrādījās ka tā ir tikai prihvatizācija – īpašumu, ietekmes, varas utt. Tagad nekā personīga, tikai bizness… Saeimā, valdībā, tiesībsargājošajā sistēmā un masu mēdijos. Visa varas struktūra turas kopā tikai pateicoties mīļajai padomju laiku korupcijai. Pat negribas to saukt par muļķību, tā drīzāk ir izdevīga biznesa stratēģija.

Alģerds
Alģerds

No tā mums būtu jāsecina, ka Jurģis ir gudrs?

Kas cits
Kas cits

Nē, sabiedrībā daudz muļķu, tāpēc var īstenot melnā PR kampaņas jo daudzi tam tic. Un galvenais, ar to nevar cīnīties un tāpēc nekas par to nav.

Dziesmu un geju svētki
Dziesmu un geju svētki

Labāk nesecini neko. Vai arī turpini secināt savā dūrītē. Tas labāk nekā apsecināt kārtējo amazoni

Daunis Pauļuts
Daunis Pauļuts

Čota es tādu vìrusu nēsmu dzirdējs. Virusologs lielais te atradies

Ne Apinis
Ne Apinis

Tas tāpēc, ka pat tie, kuriem būtu jābūt gudriem, piemēram, ārsti, joprojām apgalvo, ka pret C19 ir jāpotējas reizi gadā, it kā tas kaut ko palīdzētu. Cik pierādījumu ir vajadzīgs, lai viņi iznāktu no šī transa?