Liepnieks: Būšu priecīgs kļūdīties, bet mana prognoze ir šāda

Latvijas izaugsmi salīdzinot ar Lietuvu un Igauniju turpmākajos četros gados vērtē rakstnieks un politisko procesu vērotājs Jurģis Liepnieks TV24 raidījumā “Kārtības rullis”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Nja
Nja

Jurģim 100% taisnība, varētu pat mierīgi saderēt ar garantiju.

mitjka
mitjka

Nevienā LV masu medija ,pat sabiedriskajā neesmu redzējis ka būtu kādas ziņas par to kas notiek Igaunija un Lietuvā . sanak tada maza manipulācija ,ka viss pie mums ir slikti bet lūk tur kaut kur viss ir labi ???

Elementāri
Elementāri

Ja tur būtu sliktāk redzētu uz pilnu klapi. Tas tak tāpat ka citur protestē pie mums rāda bet ja pie pašiem tad nelabprāt.

jautājumi
jautājumi

Vai tad melnā PR ražošanā mēs arī atpaliekam no kaimiņiem?
Kā viņiem vispār sokas ar melnā PR “ražošanu”? Nekur īsti par to nav izdevies palasīt.

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Maladjec. Mēs nevienam neteiksim, ka tu esi blū oriņdž klients. Vēl kaut kā pasaki, ka pie visa vainīga riebīgā Znotiņa

klimata ministrs Čudars
klimata ministrs Čudars

Manas ministrijas uzdevums ir privatizēt latvenergo, valsts mežus, rīgas satiksmi un ostas. Pēc tam Latvijā būs baigā izaugsme un attīstība. Vai arī bankrots. Man pokuj

rinka
rinka

Kapē tu nenā ār no skap?

skapis
skapis

Es jau naakt, aber kad kreisaa bumb aiz plaukt aizkjeeras…. ;-)

Tītara labaratorija
Tītara labaratorija

Kad viereiz beigsies šī Latkrievijas salīdzināšana ar Estiju (padlatviešu valodā Igauniju) un Lietuvu. Latkrievija ir Baltkrievijas vēsturiskā province. Visai padlatviešu elitei saknes ir meklējamas Baltkrievijā. Levits, Lembergs, Dzintars, Suharenko, Rinkevičs, Rimševics, Šlesers utt utt . Tāpēc tās ir jāapvieno un tad jāsalīdzina ar sev līdzīgajām Ukrainu un Krieviju.