Latvijas Zaļā partija izstājas no ZZS

Latvijas Zaļā partija (LZP) sestdien ārkārtas kongresā ar pārliecinošu vairākumu nolēma izstāties no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS).

No 268 saņemtajiem biļeteniem “par” izstāšanos bija 257 balsis, “pret” bija desmit balsis, bet vienā biļetenā nebija veiktas atzīmes.

LZP sestdien paredzēts arī vēl lemt par pievienoties topošajam LZP, Latvijas Reģionu apvienības (LRA), Liepājas partijas (LP) un Ulda Pīlēna biedrības apvienotajam sarakstam 14.Saeimas vēlēšanām.

LZP lēmumprojektā norādīts, ka partiju apvienības pagaidu nosaukums ir “Reģionu spēks”.

Jau vēstīts, ka maijā tika paziņots par LZP, LRA, LP un Pīlēna topošās biedrības veidoto jauno politisko platformu.

14.Saeimas vēlēšanas paredzētas oktobra pirmajā dienā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
circenis
circenis

politisko nespējnieku, konjunktūristu un avantūristu kliķe ar “zaļājām idejām” uzticīgo TV skatītāju bariņu balsotāju rindās. Ieskaties kombinatora apaļajā vaigā un inteliģentajā acu skatienā. Apskaties uz šo politikā nākošo, ejošo un atkal nākošo zvērudārza subjektu un izdari secinājumus, atvaino, “aizver muti!”.

ērce
ērce

Sen bija laiks! LZS nav nekādi “zemnieki”, bet bijušie kolhozu nomenklatūristi, kā Brigmanis. Ulmanim no tādiem “zemniekiem” būtu kauns.

Stienis
Stienis

Vai piekritīsi arī, ka šie mūslaiku “zaļie” sektanti ir ļoti tāli no tiem, kas darbojās 80. gadu beigās? Lielā mērā pašreizējās enerģētikas problēmas ir arī zaļo vājprāta sekas. Un nevajag piesaukt Ulmani – 30. gados pasaule bija pilnīgi citāda.