“Latvijas Krievu savienības” sarakstā 14. Saeimas vēlēšanās kandidēs arī “krievu pasaules” propagandisti Latvijā un Ždanokas palīgi

Latvijas Krievu savienība

No Latvijas Krievu savienības (LKS) sarakstiem 14. Saeimas vēlēšanās kandidēs arī Latvijas Nacionālās operas un baleta solists Oļegs Orlovs un virkne Eiropas Parlamenta deputātes Tatjanas Ždanokas palīgu, tostarp personas no ukraiņu izveidotā “krievu pasaules” propagandistu Latvijā kataloga (Каталог — Страница 9 — Миротворець (myrotvorets.team).

Tāpat no partijas saraksta uz deputāta amatu Saeimā kandidēs Ždanokas palīgi Viktors Jolkins, Jekaterina Mitrofanova, Dmitrijs Šandibins, Jūlija Sohina, Andrejs Solopenko un Jeļizaveta Ždanova.

Arī kādreizējā Rīgas domes deputāte Natālija Jolkina startēs vēlēšanās kopā ar LKS, ieņemot astoto vietu partijas Rīgas apgabala sarakstā.

Tāpat no Rīgas saraksta kandidēs laikraksta “Segodņa” žurnāliste Nataļja Ļebedeva un Rīgas domes deputāts Vladimirs Buzajevs, bet Zemgalē sarakstā iekļauts bijušais Jelgavas domnieks Maksims Galkins.

Rīgā saraksta līderis būs viens no redzamākajiem LKS biedriem, galvaspilsētas domes deputāts Miroslavs Mitrofanovs. Tāpat šajā apgabalā startēs domniece Inna Djeri un “Centra partijas” pārstāvis Normunds Grostiņš.

Latgales saraksta augšgalā būs juriste Jekaterīna Stehnovska-Slavska, Daugavpils vicemēra palīgs Dmitrijs Ribņikovs, kā arī datortehnikas speciālists Juris Aleksejevs.

Vidzemes saraksta līderis būs Olaines novada deputāts Andris Vurčs, kam sekos aktīvists Maksims Ždanovs un mehatronikas speciālists Aleksandrs Klapins.

Zemgalē saraksta pirmais numurs būs Jelgavas domes deputāts Andrejs Pagors. Otrajā pozīcijā būs kultūras centra “Lad” vadītāja Ludmila Ušakova.

LKS sarakstu Kurzemē ievadīs Jeļena Osipova, kuras vārds atrodams
ukraiņu izveidotajā “krievu pasaules” propagandistu Latvijā katalogā Каталог — Страница 9 — Миротворець (myrotvorets.team) .

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
hahha
hahha

Beigas. Āmen. Ievēlēs. Ja jau pat Grevcovu ievēlēja.Bezcerība

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Krievu okupācijas laikā Latvijā sabrauca ap miljons (1000000) no austrumiem, lielākoties krievi, kas kā piektā kolona nepārtraukti darbojās pret Latvijas valsti. Viņu dzemdētās atvases arī iesaistās prettiesiskās darbībās.

zinātāja
zinātāja

Lietuvā tādas problēmas nav, jo tur okupanti tikai 8 %.

krams
krams

Buzajevam būtu laiks atpūsties , jo viņš ir balabols!

Ansis
Ansis

No jāšanas?

Atprātotājs
Atprātotājs

Labāk par šitiem, nekā par vienotību. Tagadējās koalīcijas darbības rezultātā ar ekonomiku ir tik slikti kā nekad. Un cenas visam ir tik augstas kā nekad. Neticu ka šitie būs labāki, bet vismaz kaut kas pilnīgi cits. Un varbūt sabiedrību mazāk šķels.

Latvijas Krievu savienībai
Latvijas Krievu savienībai

Eu! Paši sev komentārus rakstat?

Gaišais
Gaišais

Sejas inteliģentākas, nekā latviešu zemniekiem.

krievu cūkai
krievu cūkai

Ha! Ha! Ha!

Nu, ko lai tur saka
Nu, ko lai tur saka

Latvijas Ruskij mir visā savā godībā. Iztrūkst tikai pati kapu vārna ždanoka