Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) mikroblogošanas vietnē “X” publicējusi paziņojumu, ka ir nolēmusi atkāpties no amata.

“Esmu pieņēmusi lēmumu atkāpties no kultūras ministres amata, un savus pienākumus beigšu pildīt 17. jūnijā,” raksta Logina.

“Nozarē esam uzsākuši svarīgas reformas, un man bija liels gods un atbildība kalpot Latvijai un tās iedzīvotājiem. Šo laiku raksturoja kā sarežģīti brīži, tā panākumi, un esmu lepna par paveikto un drosmīgi pieteikto.

Personīgu iemeslu dēļ šajā situācijā esmu pieņēmusi lēmumu atkāpties no kultūras ministra amata.

Vēlos no sirds pateikties saviem kolēģiem par viņu nenogurstošo darbu un atbalstu, kā arī visiem, kas ticēja mūsu kopīgajam darbam. Es turpināšu kalpot labākas, saliedētākas, drošākas sabiedrības attīstībai,” paziņojusi Logina.

Agnese Logina stājās kultūras ministres amatā 2023.gada 15.septembrī.

Kultūras ministres amatam uzrunāta Agnese Lāce

Kultūras ministra amatam uzrunāta ministrijas parlamentārā sekretāre Agnese Lāce (“Progresīvie”), liecina Latvijas Televīzijas rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Lāce ir Kultūras ministrijas parlamentārā sekretāre. Iepriekš strādājusi domnīcā “Providus” kā migrācijas un integrācijas vadošā pētniece.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Jefiņš
Jefiņš

Nu tagad saturaties, wellcomisti atsūtīs 5000 nēģerus un piecdesmit tūkstošus arābu Latvijas kultūras dažādošanai. Līdzsvaram tiks pielikta kaudzīte islāmistu no dažādām valstīm un bariņš hinduistu, budistu un citu ticību pārstāvju, kas visi kopā izrādīsies patvērumu griboši kara bēgļi.

Gada glezna
Gada glezna

Viss tas nesmukums ar Mūzikas Akadēmiju, kur bīdīja krēslus sev vēlamajā Stambulas virzienā.

ķekatas
ķekatas

lēni jau pieleca totāla nespēja, vismaz pagrozījās nomenklatūrā, sapelnīja naudiņu un un pertī jaunām iespējām izpausties

Kā variants
Kā variants

Varbūt kinder surprise?