Kučinskis: Tuvākajās nedēļās sagaidīsim arī Ventspils domes atlaišanu

13. Saeimas deputāts, bijušais premjerministrs Māris Kučinskis (ZZS) uzskata, ka drīz vien tiks paziņots arī par Ventspils domes atlaišanu.

Krīze var gadīties katram. Šī zināmā mērā ir tāda krīze arī valdībai, uzskata Kučinskis. “Bet tad ir aicinājums valdībai vai jebkuram kolektīvam – saglabājam vēsu prātu, skatāmies, ko mēs varam darīt. Mums ir trīs nedēļas laika, jo

trīs nedēļu laikā, ko no [Saeimas] tribīnes neviens nepaskaidroja, Latvijai ir jāargumentē, un ir iespēja izņemt Ventspils brīvostu no šī [sankciju] saraksta, kas ir arī galvenais mērķis.”

Ar tā dēvētajā Magņitska sarakstā iekļuvušo Aivaru Lembergu ir saistīta arī Ventspils pašvaldība, tāpēc Kučinskis prognozē, ka drīz sagaidāmas pārmaiņas arī tur.

“Es skatījos rīkojumu [VARAM ministram] Pūcem izvērtēt, un Pūce ir tas, kuram ir pārraudzība par pašvaldībām,” Rīga TV24 korespondentam Ansim Bogustovam teica bijušais premjerministrs Māris Kučinskis.

Latvijas institūcijas jau sākušas pārrunas ar ASV par iespējamajiem risinājumiem, lai sankcijas, kuras ASV Valsts kases Ārvalstu aktīvu kontroles birojs (OFAC) vērsis pret Ventspils brīvostu, tiktu atceltas, piektdien informēja Valsts kancelejā.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: RīgaTV24

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ZZS
ZZS

sarkanie baroni sprukās…

angry
angry

Latvija bagāta valsts spēj nobarot izsalkušus krokodilus oligarhus

Maurciems
Maurciems

Čempionu vadonis tā arī nav sapratis, ka tas viss būs likumsakarīgi un neizbēgami pie šīs valdības. Citas valdīnas nebūs pie šīs saeimas, bet parakstu skaits nenorāda, kas būtu pielecis čempionu partijai un pašiem venspilniekiem. Ja reizi nepielec, tad neko labāku jau nav arī pelnījuši. Tad tā tam arī būt.

akme
akme

Parējās pilsētas var savlaicīgi piemeklēt pareizos bordāniešus par meŗiem kamēr vēr ir laiks Tā varas vertikāle, tas spicais papēdis…. labāk ar labu, kamēr šuplinska vai tai līdfzīgās nav tikušas klāt Tur jau tas saraksts pietiekošs, lai tiktu arī līdz Valmierai un Rēzeknei

jautājums Kučinskim
jautājums Kučinskim

Kad tu pats biji pie šprices, ko tu darīji lai savaldītu Lemberga Latvijai nelabvēlīgo rīcību?

Atbilde
Atbilde

Salīdzini Lemberga vadīto Ventspili ar savu cūkstalli Rīgu !

Biruta
Biruta

Ja. Ventspils nav cūkkuts. Mums ir tā – Pats ražo, Pats pārdod, pats pērk. Vai jums visiem žēl ka MUMS IR VISDĀRGĀKAIS BRUĢIS.

nagla
nagla

lembergiem pilna valsts atklāti zog uzpērk nabagus iestudēts šovs no universitātes laikiem

Biruta
Biruta

Sen vajadzēja piesaistīt FIB, tas ātri iztirzatu Lemberga tiesu- vainīgs nevainīgs bet nevis to šļuru vilkt garumā. Un ASV visur seko līdzi, tāpat kā Krievija u.tt
Kur bijāt ZZS partija. Tagad gudri

Anna
Anna

10 decembrī 2019 , sākās diktatūras režīms Latvijā !

Arķoms
Arķoms

Nu tad, Anna, paķeŗ Arni un laižieties abi uz brīvo, neatkarīgo Maķušku !

Arnis
Arnis

Tādā gadījumā, gatavojās atlaist visus, kas traucē amerikāņu imperiālistiem. Vai tā ir neatkarīga Latvija ? Neredzu neatkarīgas valsts būtību.

Edmunds
Edmunds

Ne jau amerikāņiem, bet mūsu pašu stulbeņiem.
Drīz vien uztaisīs Ventspili par tādu pašu kūti kā rīgu.