Kariņš atvainojas visiem, kurus aizvainojuši valdības lēmumi

Bijušais Ministru prezidents, speciālo avioreisu dēļ ārlietu ministra amatu atstājušais “Jaunās Vienotības” politiķis Krišjānis Kariņš LR raidījumā “Krustpunktā” pirmdien, 15. aprīlī, atvainojās visiem, kurus aizvainojuši valdības lēmumi.

Kariņš intervijā “Krustpunktā” pauda, ka vēlas izmantot šo iespēju un atvainoties “jebkuram un visiem, kuri jūtas aizvainoti” to lēmumu dēļ, kurus pieņēma viņa vadītā valdība gan Covid-19 pandēmijas laikā, gan arī pēc tam, kā arī visiem, kuriem viņš nepatīk.

“Es varu no sirds atvainoties, bet esmu darījis tikai to labāko, ko uzskatīju par tādu, kas mūsu valstij nepieciešams,” sacīja Kariņš.

Tāpat jautāts, vai viņš izmantos iespēju tagad kļūt par Saeimas deputātu, jo viņš ir ievēlēts arī 14. Saeimā, Kariņš atbildēja: “Jā, tas ir secīgi.”

Viņš arī apliecināja, ka lēmumu atkāpties no ārlietu ministra amata pieņēma pats.

Kariņš skaidroja, ka, lai “strādātu valdībā, vajadzīgs skaidrs, viengabalains atbalsts”. To nevarot darīt, ja tiek mesta ēna uz valdības darbu, ka amatpersonas kaut ko grib ietekmēt. Vienīgais risinājums esot atkāpties.

Kariņš arī atzina, ka, jau atkāpjoties no premjera amata: “Man tā doma jau bija skaidra, ka es savu lomu mūsu valsts politikā esmu nospēlējis. Šie pieci gadi, maigi izsakoties, bija ļoti nogurdinoši, prasījuši ļoti daudz no manis un ģimenes”.

Pēc premjerēšanas viņš tomēr kļuvis par ārlietu ministru, jo nākamā valdības vadītāja viņu aicināja un viņš “gribēja palīdzēt jaunajai valdībai”.

Kariņš gan noliedza, ka būtu priecīgs par skandālu ar speciālajiem avioreisiem, kuru dēļ viņš atstāja ministra amatu, jo “kurš tad ir priecīgs par skandālu, bet skaidrs, ka man tā doma bija, ka, ja jau reiz jāveido jauna valdība, lai nākamais nāk un vada valdību, es esmu darbu padarījis, noeju malā”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ккк
ккк

Настоящий латыш не простит этого пиндоса американца

hmm
hmm

Vai tiešām mums Saeimā ir vajadzīgs cilvēks, kas lokās kā glums zutis?

Hi hi
Hi hi

Kariņš būs Saeimas ampelmanis , priekš apsmiešanas , būs jautri !

Traktorists no laukiem
Traktorists no laukiem

Nē, nepiedosim mēs Tev amerikāni un mūsu bērni norāpsies no kokiem un arī nepiedos.

Zvaigzne
Zvaigzne

Nez kāpēc atvainošanās nāk tikai tad, kad personai ir nācies noripot no Olimpa.
Noklausījos viņa interviju – zeme atveries, marsietis kas marsietis. Nav brīnums, ka cilvēki Latvijā, pateicoties šādiem politiķiem, krāmē koferus un dodas prom.
Un atvainošanās, protams, ir kolosāla tik gribētos lai visi iesaistītie solidāri atmaksā Latvijas nodokļu maksātājiem gan melno ikru rīšanu privātos jet, gan debilo Covid laika reklāmu un nevienam nevajadzīgo pētījumu izmaksas, gan izdevumus par vakcīnām, kuras iepirka anormālos daudzumos, daudz vairāk kā iedzīvotāju skaits Latvija un tad likumsakarīgi utilizēja utt.

Jeblonskis
Jeblonskis

Tas ir apmērām kā teica Pēterītis kuram audzinātāja lika atvainoties: “Ilzīte nau mauka? Nu piedodiet…”

stulbenis
stulbenis

Sveiki kolēga! Ko Jūs tur valdībā darījāt pie veselā saprāta trūkuma?

Ernests
Ernests

Ja Kariņš atvainojas par savas valdības lēmumiem , tātad tie ir nelikumīgi , un tie ir atceļami !