Kariņa dēls izrādās PSRS himnas un komunistu simbolu cienītājs

Kariņa dēla instagram

Portāla lasītājs

Kas to būtu domājis, ka pašreizējā Vienotības ministru prezidenta Artūra Krišjāņa Kariņa dēls Otomārs Krišjānis Kariņš ir gan Padomju Savienības himnas, gan arī komunistu iecienītākā simbola – sirpja un āmura cienītājs.

Katrs Instagram lietotājs pats par to var pārliecināties, apmeklējot Kariņa juniora profilu ar kautru norādi uz karali Artūru arthvrpendragon (ar papildraksturojumu “kolhoz” kirilicā), kurā nule par godu helovīnam ievietots īss, bet pārliecinošs video.

Katrs Instagram lietotājs pats par to var pārliecināties, apmeklējot Kariņa juniora profilu ar kautru norādi uz karali Artūru arthvrpendragon (ar papildpaskaidrojumu “kolhoz” kirilicā), kurā nule par godu helovīnam ievietots īss, bet pārliecinošs video.

Šajā video tā jaunais un talantīgais autors nofilmējis ķirbi ar tajā izgrieztu sirpja un āmura attēlu, bet fonā skan PSRS himna krievu valodā.

Protams, nav nekādu šaubu, ka tāpat kā Kariņa juniora domubiedre Selma Levrence arī premjera atvasei skaidros, ka šis ir tikai un vienīgi sarkasms, nevis kārtējā izpausme aizrautībai ar komunistu idejām un simboliem.

Red.piez. Tā kā tētis savu pilngadīgo dēliņu acīmredzot jau nosukājis un video no Instagram ir izņemts, varat to aplūkot zemāk.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Pietiek

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
noriebies
noriebies

Kariņa dēls ir stulbs vai nav pie pilna prāta.

Armands
Armands

Nu un…man Latvijas PSR himna joprojām šķiet daudz klausāmāka nekā esošā, arī vārdi ar nelielām korekcijām būtu labi esam. Katram sava gaume …

hmmm
hmmm

Jokošana, protams, ir morāles dabas jautājums – to katrs izlemj. Bet kā būs ar kriminālatbildību par padomju simbolikas demonstrēšanu? Tētuks piesegs?

Otomārs ir stulbs
Otomārs ir stulbs

Vai tas arī būtu “tikai un vienīgi sarkasms”, ja šis jefiņš sirpja un āmura vietā būtu licis kāškrustu, kopā ar “Deutschland, Deutschland über alles” ?

Arvīds
Arvīds

Liepniekam, pajolam, humors ir svešs.

My friend
My friend

Laikam tik tiešām ironijai un jokiem mūsu kūtrajā un arvien vairāk mākslas brīvību nīstošajā sabiedrībā vairāk nav vietas…

Pēters
Pēters

kas te pārsteidzošs?

!!!
!!!

Krievmīļi te ir modē !!!