Kam tūlīt piederēs partija KPV LV

kpv lv

Partijai KPV LV ir kārtējie juku laiki. Viena no jaunizceptajām valdes loceklēm pārmet iepriekšējai autoritārismu. Bet tas, kādu iemeslu dēļ partija līdz šādam murgam aizgājusi, ir pārmērīgā demokrātija. Vēlos mazliet izstāstīt, kas patiesībā ir jaunie partijas valdes locekļi, raksta kāds lasītājs.

Rolands Millers – medijos viņu tagad mēdz saukt par uzņēmēju. Bet patiesībā viņš tāds nemaz nav. Lursoft pieejamā informācija liecina, ka viņam nepieder uzņēmumi un nav arī valdes loceklis kādā uzņēmumā. Izskatās, ka uzņēmumi ir pārrakstīti uz sievas Irinas vārda. Kādēļ tā? Pirms dažiem gadiem VID viņam dažādu pārkāpumu dēļ noteica aizliegumu nodarboties ar uzņēmējdarbību.

Viņš biedru sanāksmēs bieži ir lepojies, kā uzņēmējdarbību ir pārcēlis uz sev pazīstamajiem, kā arī citām valstīm – Igauniju un Čehiju. Ir lepni stāstījis, kā šitai valstij neko nemaksās, kā krāpjas ar PVN maksāšanu un dažādu būvnormatīvu neievērošanu savās ēdināšanas iestādēs.

Elita Lazda – bijusī partijas ētikas komisijas vadītāja, tikai no ētikas nesaprot neko. Ētikas komisijas vadītājai būtu jāsaprot, kas ir partijas reputācija un kā publiski kašķi ietekmē partijas reputāciju. Interesanti būtu uzzināt, kādēļ viņa savas darbības laikā ir apzināti bremzējusi vairāk nekā 30 biedru sūdzību izskatīšanu.

Elita bez ētikas komisijas vadības kādu laiku KPV LV frakcijā strādāja par vecāko konsultanti. Tomēr šim amatam viņa nederēja – nespēja sagatavot kvalitatīvus priekšlikumus, iesniedza brāķa priekšlikumus deputātu vārdā. Frakcija viņai darbu uzteica.

Ko viņa izdarīja, kad uzzināja nepatīkamos jaunumus? To, ko dara jebkurš negodīgs ierēdnis, – “saslima”. Pirms dokumentu parakstīšanas par darba attiecību izbeigšanu izņēma “slimības lapu”. Jebkuram ir skaidrs, ka slima viņa nebija, jo partijas nodaļas sanāksmes viņa apmeklēja. Tātad secināms, ka viņa ir krāpusies ar slimības lapu, tādējādi izkrāpusi valstij līdzekļus.

Toms Andersons – partijā viņu sen iesauca par MiniGobzemu. Politika gluži tāpat kā Gobzemam viņam aprobežojas ar ierakstiem feisbukā. Ar darbiem partijā nekad nebija izcēlies. Neizprot, kā strādā valsts – pieprasīja no partijas vadības, lai arestē Viņķeli par nelikumīgajiem masku iepirkumiem. Kad viņam piedāvāja palīdzību, lai uzrakstītu iesniegumu policijā, to lepni atteica.

Agnese Zaļakmentiņa – publiski pārmet likuma pārkāpumus saistībā ar partijas finansējumu izlietojumu, bet pati nezina, kas ir interešu konflikts. Viņa, būdama revīzijas komisijas locekle, saņēma atalgojumu par mājaslapas uzturēšanu (kuru viņa vēlāk nozaga partijai). Šo viņa, visticamāk, ir aizmirsusi saviem cīņubiedriem pieminēt.

Raimonds Nipers – Ingunas Sudrabas izkalts dīvainis. Pašvaldības deputāts Dagdas novadā, ievēlēts no NSL saraksta. Kārtējais runātājs, nevis darītājs. Kad tika stiķēta kopā šī valdība, viņam piedāvāja kļūt par FM parlamentāro sekretāru. Atteicās, nobijās. Bet turpina stāstīt, kā viņš būtu veidojis nodokļu reformu, jo visu zina labāk.

Miks Vizbulis – lasām Miks Vizbulis, bet domājam Artuss Kaimiņš. Noderīgais idiots Miks dzīvo Anglijā un ir uzticams Artusa kurpju laizītājs. Es pilnīgi droši varu apgalvot, ka valdes sēdēs Mika vietā sēdēs uzresnējušais Artuss. Pašam savu domu nekad nav bijis.

Artūrs Vējš – acīmredzot pietrūka cilvēku, ko iebāzt šajā valdē, tādēļ pierunāja slinko Artūru. It kā izmācījies par jurista palīgu, bet no juridiskām lietām nesaprot itin neko, viņam jau vajadzēja saprast, cik procesuālo pārkāpumu ir viņu sasauktajā biedru sapulcē.

Nevaru nepieminēt – Lauris Zīverts. Pieminu, jo viņš ir viens no varas pārņemšanas organizatoriem. No iepriekšējās valdes padzītais, bet jaunajā valdē neiebāztais Lauris ir tipisks naudas cilvēks. Kad noslēdzās 13. Saeimas vēlēšanas, viņš par veselības vai labklājības ministru gribēja iebīdīt savu tēti. Kad tas neizdevās, viņš kļuva ļoti noskaņots pret valdību.

Tad deputāte Iveta Benhena-Bēkena viņam piedāvāja kļūt par deputāta palīgu. Noskaņojums pret valdību viņam izmainījās par 180 grādiem. Bet tad nāca divas nelaimīgas sakritības. Iveta, laikam sapratusi, ka Lauris nav strādātājs, darbu viņam uzteica. Un, kad Laurim neizdevās iebīdīt savu tēvu valsts sociālās aprūpes centrs “Zemgale” vadītāja amatā, viņš atkal kļuva noskaņots pret valdību un partijas vadību.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Pietiek

Attēls: ekrānuzņēmums no Twitter

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Andris
Andris

Man ir loģisks jautājums – ja rakstā minētie cilvēki ir tik nederīgi partijas darbam, viņiem ir nopietnas problēmas ar reputāciju, un pat atklāti lepojas ar likuma pārkāpšanu, kāpēc viņi netika izslēgti no partijas rindām? Tātad KPVLV atklāti atzīst, ka viņa sastāv no likumnepaklausīgiem biedriem, sliņķiem un meļiem, bet gatava pret viņiem vērsties tikai tad, kad viņi tādiem pašiem partijas biedriem cenšas atņemt varu?

Ēriks
Ēriks

Kpv lv jālikvidē bez žēlastības,murgs ne partija,slikti metas dzirdot to nosaukumu.

Čiča
Čiča

vismaz saprotami patiesā labuma guvēji, kas te tās lelles dresē Sanāk arī. Malači!

Pensionārs
Pensionārs

Ja par pārējiem KPVLV biedriem – Saeimas deputātiem uzrakstītu tādus īsus stāstiņus, nebūtu nekādas atšķirības.

kā tad
kā tad

vairāk baidieties no tiem, kuri saprot kā “strādā valsts”!

Stienis
Stienis

Bet būs ļautiņi, kuri atkal balsos par šiem klauniem un bez šaubām arī par JKP, kas gan nav tik naivs grupējums, bet tieši tāpēc uzskatu to par lielāku ļaunumu.