Gobzems Saeimas debatēs piedalās, sparīgi minoties uz velotrenažiera

Gobzems

Jau bijām pieraduši, ka nopietnību Saeimas sēdēs ar cirka klaunu cienīgu izrīcību bieži vien atšķaidīja KPV LV partijas dibinātājs, tagad bezpartejiskais opozīcijas deputāts Artuss Kaimiņš. Tagad Artuss jau kādu laiku ir rāms kā ezers un nekādus jautrības elementus parlamenta sēdēs neievieš. Nu stafetes kociņu no Kaimiņa, acīmredzot, ir pārņēmis Saeimas frakcijas “Neatkarīgie” priekšsēdētājs, partijas “Likums un Kārtība” dibinātājs Aldis Gobzems, kurš attālināti notiekošās Saeimas sēdes debatēs piedalījās, sparīgi minoties uz velotrenažiera, vēsta TV3 Ziņas.

“Šeit nav tā, ka kaut kādi pajoļi izlems, ko man darīt ar manu veselību. Es esmu pieaudzis cilvēks, es pats ļoti labi zinu, ko man vajag, kas man palīdz, kas man nepalīdz,” manāmi aizelsies dvesa Gobzems.

“Es tomēr lūdzu cieņu pret Saeimu, lūdzu, nokāpiet no trenažiera, šis nav veids, kā debatēt Saeimas sēdēs,” aizkadrā dzirdama Saeimas priekšsēdētājas biedres Dagmāras Beitneres-Le Gallas balss.

Jāpiebilst, ka Saeimas priekšsēdētājas biedre pārteicās un nosauca Gobzemu par Kaimiņu. Viņai pārmest nevar – samērā ilgu laiku nopietnību Saeimas sēdēs šķaidīja deputāts Artuss Kaimiņš, tagad viņš kļuvis kluss un nemanāms, bet stafeti no viņa pārņēmis, kā redzams, Gobzems.

Kā zināms, lai strādātu klātienē, arī Saeimas deputātiem būs nepieciešams derīgs “zaļais” sertifikāts. To paredz Saeimas konceptuāli atbalstītais likums. Prasību vakcinēties oponenti uzskata par nesamērīgu ierobežojumu un sola vērsties Satversmes tiesā, vēsta TV3 Ziņas.

Saskaņā ar jauno likumu no pirmdienas, 15. novembra, Saeimā klātienē deputāti drīkstēs strādāt, tikai uzrādot vakcinācijas var pārslimošanas sertifikātu. Izņēmums ir ārstu konsīlija atzinums par vakcinācijas atlikšanu.

Deputātiem bez sertifikāta ieturēs daļu atalgojuma un nemaksās kompensācijas par transportu un dzīvokļa īri. Šādiem nosacījumiem kategoriski iebilst vairāki deputāti, viens no tiem, bez šaubām, ir Aldis Gobzems.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
reņģe
reņģe

Katra institūcija pati izpelnās cieņu, ar kādu pret to izturas pilsoņi. Un te jau pat nevajag pilsoņus, viss tiek pateikts acīs turpat uz vietas – savējiem labāk redzams. “pajpoļi” – tas vēl maigi!

motorhead 1916
motorhead 1916

Bet no metamfetamiina taa ir, ka hiperaktiivs kljuust…Pajautaajiet narkologiem.

Latvietis
Latvietis

Gobzems: nākam reiz debatēšu pie pisuāra.

puņķis
puņķis

P.S. Ja šo visu:

“Latvijas parlamenta galvenās funkcijas:
likumdošana – likumu un likumu grozījumu pieņemšana;
Ministru kabineta darba uzraudzība jeb parlamentārā kontrole;
valsts budžeta pieņemšana;
valsts amatpersonu iecelšana un apstiprināšana;
ārpolitiskā darbība.”

var darīt minot pedāļus, ēdot puņķus utt, tad policists var pieņemt pilsoņa iesniegumu esot tualetē?
Tiesnesis lemt tiesu spēlējot šahu? Ārsts izmeklēt pacientu strēbjot zupu?
Kas, bļeģ, notiek?

circenis
circenis

puņķīt, tas viss ir tikai tavs slapjais sapnītis, visas šīs furnkcijas jau sen neviens tajā mājā neveic – tā, ka nelamājies – tas viss notiek ar tavu piekrišanu – sākot ar masku, kas piesedz zāles stiebrus un beidzot ar savu bērnu upurēšanu “sabiedrības” labā. Latvijas parlamenta funkcijas šobrīd ir piekrist visam, ko tam ceļ priekšā noziedznieku grupas, kura nolēmusi paspēlēt dievu, vietvalžu sešnieki.

puņķis
puņķis

Ja var puņķus ēst komisijas sēdē, kāpēc nevar pedāļus mīt?
Piefodam, nākošo sēdes laikā sievu mīs… a hulji?

Latvietis
Latvietis

Kam nospēris šis to velosipēdu? Pircis jau to nav, protams.

Latvietis
Latvietis

Duraks.

Latvietis
Latvietis

Prasts duraks.

Kimi
Kimi

Interesanti, vai viņš balsis arī jau dzird?

Vāvere
Vāvere

Viņš dzird visādu pajoļu balsis…

Latvietis
Latvietis

Protams, katram savas balsis dzirdamas, Kremlis- irākiešu, somāļu, afgāņu.

Pakule
Pakule

Gobzems brīvi runā somāliski.