Gobzems pārsūdzējis izslēgšanu no advokatūras

Politiķis Aldis Gobzems (“KPV LV”) ir pārsūdzējis Zvērinātu advokātu padomes lēmumu izslēgt viņu no advokātu rindām.

Administratīvās tiesas pārstāve Ilze Butkus Latvijas Radio pastāstījusi, ka sūdzība ir saņemta, bet tiesas sēdes datums vēl nav zināms.

Viņa skaidro, ka pieteikums saņemts 28. decembrī. Pašlaik tiek lemts par tā turpmāko virzību – vai pieteikumu pieņemt un ierosināt lietu. Lēmums parasti tiekot pieņemts septiņu dienu laikā.

Gobzems no advokatūras izslēgts par vairākiem disciplinārpārkāpumiem – par advokāta noslēpuma izpaušanu, nevainīguma prezumpcijas pārkāpšanu un necienīgu izturēšanos pret kolēģiem. Zvērinātu advokātu padome informēja, ka Gobzemam šī ir trešā disciplinārpārkāpuma lieta pēdējo deviņu gadu laikā. Jaunais politiķis kolēģu lēmumu iepriekš nodēvēja par politisku vēršanos pret viņu un solīja tiesāties.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
vēlētājsiespējams
vēlētājsiespējams

Izturību Aldim!Tev vēl viss ir priekšā!Bet ,lai vairs nebūtu tādu premjera kandidātu nominētāju- vējiņu, tad,KPV, rīkojieties gudri un apdomīgi ! Pirmais darbiņš uz KPV uzvaru ir šis darbiņš:

Atis Zakatistovs būtu vislabākais LV PREZIDENTS atjaunotās Latvijas laikā !!!!!!!!!! KPV, domājiet, dariet, rikojieties, nenoguliet īsto prezidenta kandidāta/AZ / izvirzīšanu Saeimas nobalsošanai.

vēlētājsiespējams
vēlētājsiespējams

Kad vecie .b lēži noraka Bordāna mēģinājumu izveidot valdību, tad visi rīkojās abildīgi.
Kad vecie b lēži noraka Gobzema mēģinājumu izveidot valdību, tad visi rīkojās atbildīgi.
Kad jaunie spēki norok veco blēžu mēģinājumu veidot valdību, tad pēkšņi KPV LV rīkojas bezatbildīgi…
Manuprāt, kaut kas īsti nav labi ar prezidentu, šobrīd neviens no MP kandidātiem pat nav ticis līdz Saeimas balsojumam. Šobrīd vispār valdību mēģina sastādīt cilvēki, kuri uz to nemaz nav aicināti…

Janka
Janka

Gobzems, teorētiski, ir tā paaudze, kurai pienāk laiks pārņemt varas stafeti no iepriekšējām. Par nožēlu KPV.LV (un līdzīgie) ir jau sasniegusi faktiski savu racionalitates limitu, kas ir mazāks, kā KPV.LV spēja rīkoties neracionāli. Un kāda būs paaudze pēc Gobzema?! Vai vispār būs?! Uzskatu, ka LV politiskā vide lieliem soļiem dodas sistēmiskajā krīzē, kura faktiski ir nezibēgama, ja ņemam vērā dažādu resursu, tostarp intelektuālo, pieejamību. No nākotnes realitātes/izaicinājumu pilnvērtīgas apzināšanās glābj vienīgi lokālais/laucinieciskais skatiens uz notiekošo, kurš vieniem sakņojas PSRS, citiem Ulmaņlaikos utt…