“GKR” Rīgas vēlēšanu sarakstā arī bijušais “Balzāmbāra” vadītājs un “Rīgas balles” organizētāja

Andris Reizenbergs

Vairāk nekā pusotru mēnesi pirms gaidāmajām Rīgas domes (RD) ārkārtas vēlēšanām partija “Gods kalpot Rīgai” (”GKR”) pirmdien publiskojusi savu kandidātu sarakstu, kurā ar 12. numuru startēs arī Andris Reizenbergs (attēlā), kurš plašāk pazīstams kā daudzu iecienītā “Balzambāra” kādreizējais vadītājs (tagad līdzīpašnieks ar mazākuma daļu).

Arī dziedātāja un “Rīgas balles” organizētāja Natālija Tumševica-Ērgle paziņojusi par politiskās karjeras uzsākšanu – balotēšanos Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās no saraksta “Gods kalpot Rīgai”.

“Strādājot Rīgas domē, es vēlētos savu darba pieredzi izmantot pašvaldības līmenī, tas pavērtu vēl vairāk iespēju un ļautu sniegt vēl būtiskāku ieguldījumu pilsētas kultūras, sporta un sociālajā attīstībā. Mans mērķis – piedalīties Rīgas attīstībā un censties darīt visu, lai jauniešu, jauno ģimeņu un visu rīdzinieku viedokļi un vēlmes tiktu sadzirdētas unīstenotas,” par saviem plāniem klāsta Tumševica-Ērgle.

Dziedātāja plašāk pazīstama kā krāšņa pasākuma – Rīgas balles – patronese. Balle jau piecus gadus tikusi rīkota Melngalvju namā un pulcē vakartērpos saposušos cilvēkus

“GKR”saraksta priekšgalā, kā jau iepriekš bija plānots, ir bijušais Rīgas mērs Oļegs Burovs.

Burovam sarakstā seko bijušais domnieks, īslaicīgi arī bijušais galvaspilsētas mērs Dainis Turlais, bijušais RD izpilddirektors Juris Radzevičs, arī ilggadējā domniece Baiba Rozentāle un aktieris Jakovs Rafalsons.

Sarakstā nav atrodams GKR priekšsēdētāja, eiroparlamentārieša Andra Amerika vārds.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
100%
100%

Apsveicu Burovu jau ieprieķš kā Rīgas gubernātoru !

biedrs Ušagovs
biedrs Ušagovs

Es arī.

20 %
20 %

Kas tas par čigānģīmi ?

Jokko
Jokko

Vīratēva gaišais jampampiņa tēls iedvesmojis amatierrežisori lauzties uz citas skatuves Dīkdienībā ne to vien sadomāsies Sievietēm ir tiesības