Čigāne: Kaimiņš ir aktieris un atskaņo to, ko viņā iepilda

Artuss Kaimiņš

Deputāte Lolita Čigāne, kas 12.Saeimā ievēlēta no partijas “Vienotība” saraksta, intervijā LTV raidījumam „Rīta Panorāma” pauda skarbu viedokli par pēdējā laikā skaļu popularitāti guvušo partijas KPV.LV līderi Artusu Kaimiņu.

„Kaimiņš ir agresīvs, viņš ir aktieris, kas spēlē savu lomu, un to es Saeimā četru gadu garumā esmu redzējusi. Artuss Kaimiņš ir aktieris, kuram nav īpašas aiztures attiecībā uz to, ko viņš saka citiem, un nav pilnīgi nekādas reflektācijas par to, kā viņš rīkojas pats.

Un viņš patiešām ir aktieris, kas ir pieradis spēlēt uz skatuves un izspēlēt jebkādu lomu jebkurā brīdī. Esmu redzējusi, ka ir ļoti atkarīgs, kurš un ar kādu saturu viņu piepilda. Šobrīd viņš ir saslēdzies kopā ar bijušo maksātnespējas administratoru Gobzemu, un tas saturs, kas nāk ārā, ir ļoti agresīvs.

Tā ir agresīva izspēle, kas nebaidās lietot jebko. Piemēram, Saeimā strādājot, Kaimiņš ir agresīvi uzbrucis manam uzvārdam. Tas ir jocīgs uzvārds, protams. Taču, tajā pat laikā – pieauguši cilvēki tā nedara. Viņš ir agresīvi uzbraucis, piemēram, Brigmaņa kunga runas defektam, kas varbūt ir pamanāms, varbūt nav, bet pieauguši cilvēki tā nedara. Kaimiņš mēdz uzbrukt cilvēkiem agresīvā veidā, tieši uzrunājot viņa vājības. Un tā ir aktierspēle – citreiz tā ir pievilcīga, citreiz pazemojoša. Bet tas nav nekas vairāk – tur nav satura, ko viņš pats ģenerētu.”

Vaicāta, kāpēc balsošana par KPLV Latvijai varētu būt bīstama, Čigāne norāda: „Es tā patiešām uzskatu. Jo Latviju kā demokrātisku valsti ir ļoti svarīgi gudri pārvaldīt. Un demokrātiskā valstī katru dienu tiem, kas Saeimā un tiem, kas valdībā, ir jāpieņem grūti lēmumi. Un ļoti bieži šie lēmumi ir tādi, ka vislabākās izvēles nav. Ir slikta un mazāk slikta izvēle. Citreiz ir jāizvēlas sliktākais un jāmēģina mierīgi un gudri sabiedrībai izstāstīt, kādēļ mēs iesim šo ceļu. Šajā politiskajā spēkā (KPV.LV – red.) es šādu nosvērtību un spēju neredzu. Un es domāju, ka tas ir ļoti, ļoti bīstami Latvijai.”

 

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Artis
Artis

KĀDI REFLEKSI ,REFLEKSI IR TIKAI DZĪVNIEKIEM -PĒC REĀLIEM DARBIEM VISMAZ ARTUS DARA- KO VEL NEVIENS NEBIJA IZDARĪJIS. LOLITAI REFLEKSI PRĀTĀ- KĀ GAN VIŅUS VAR UZLIKT?.

akhia
akhia

Gudra sieviete.

rrrrr
rrrrr

Čigāne!Laidies vien uz taboru!Artusu neaiztiec!!!

hm tā
hm tā

Būtu vismaz krūšturīti uzlikusi.

joga
joga

vita.visiem skaudiba par KPV.LV

Lola
Lola

Vienotība savukārt atskaņo to, ko tajā iepilda ārzemju oligarhi, starptautiskais terorists Soross, un ko liek ASV vēstniecība, kas ir pretrunā ar Latvijas interesēm, jeb pēc būtības tā ir valsts nodevība, ko veic liberāļu(neo-boševiku) partijas – Par/Atīstība, JKP, ”jaunā” :)) Vienotība… Kaimiņa un Gobzema partija KPV.LV vismaz iestājas par Latvijas interesēm atšķirībā no liberāļu – valsts nodevēju partijām.

Vita Baļčunaite
Vita Baļčunaite

Kurā vietā viņi iestājas par Latvijas interesēm? Ko tu d–s? Kaimiņi barojas no Latviju apzogošā Meroni siles. Iepazīsties ar faktiem pirms te dzen sviestu.

Alla Borisovna
Alla Borisovna

Aktieris aktieri pazīst, ne?

Milda
Milda

Vienotība nosprāga , varēšu laist uz Turciju pēc lakatiņiem un Remtē andelēt !