Bordāns par 40 miljonu kompensācijas izmaksu ebreju kopienai

Jānis Bordāns

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP) pēc tam, kad Saeima šodien konceptuāli bija atbalstījusi Labas gribas atlīdzinājuma Latvijas ebreju kopienai likumprojektu, kas paredz 40 miljonu eiro kompensācijas izmaksāšanu ebreju kopienai desmit gadu laikā par holokausta dēļ zaudētajiem īpašumiem, publicēja uzrunu tautiešiem:

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Latvietis
Latvietis

Jāni, labāk palīdzi izraēliešiem noskaidrot, kāpēc pēc gandrīz 100 % Izraēlas iedzīvotāju nopotēšanas pret kovid-19 notiek inficēšanās ar kovidvīrusu un krasi palielinās saslimšana, palielinās vakcinēto mirstība. Par to runā Eiropas, Krievijas ziņu dienesti, raksta laikraksti, privātie žurnālisti-novērotāji (piem. Breaking Israel). Kāpēc gandrīz 1 miljoni izraēļu zaudē savu zaļo abonementu, ja atsakās no 3 procedūras (vakcīnas)? Vai Latvijas iedzīvotāji ar piespiedu vakcināciju nepiedzīvos Izraēlai līdzīgu scenāriju? Latvijas prezidents E.Levits gada sākumā teica, ka vakcinēšanās ir pēc katra vēlēšanās un nebūs piespiedu vakcinēšana.

nagla
nagla

Pēc 10 gasiem būs jauns prasījums, ka vajag vēl.

Gešeft
Gešeft

Kamēr ir aitas , tikmēr ir cirpēji , vai bordāneli ?

PILSONIS
PILSONIS

ĀTRĀK

Sprīdītis
Sprīdītis

Pretīgi, vienkārši – pretīgi

Losis
Losis

Gribētos zināt, cik Latvijas ebreju kopienā ir cilvēku, kuri paši vai kuru senči ir dzīvojuši Latvijā līdz 1940.gadam. Man šķiet, ka tur tādu nav. Šobdrīd uz kompensācijām pretendē cilvēki, kuriem nav un nevar būt nekāds sakars ar pirmskara Latvijas ebreju kopienu un viņu mantojumu.

Es un es
Es un es

Tur gan ir vēl visādi klupšanas akmeņi- lielākā daļa no šiem īpašumiem par smieklīgu naudu iegādāti no vāciešiem, kad tie muka no sarkanā mēra. Attiecīgi tie faktiski konfiscēti…. A tagad vajag kompensēt…..

Viesturs
Viesturs

Gopņiku, zeku shēma (saistīta ar viktimoģiju) – aplaupīt un pēc tam vēl vainot, ka pats sāki un esi vainīgs! Kaut kā biedējoši, ka viss tik prasti notiek.

Inguna Neminska
Inguna Neminska

Me tev, sūdu brāli, ko var pateikt – drisies prom pie kargina pēcpusi atpucēt. Ir ebreji un ir žīdi. Īstie ebreji ir kolosalākie cilvēki, kuri ārprātīgi cietuši tieši žīdu dēļ, un ne tie, bet joskes nemitīgi šitajos LAJUS DRĀTĒ PĒC PILNAS PROGRAMAS. Paldies par uzmanību tiem, kam jākopj nelojalus komentus nost .

$$$
$$$

Nomierinies, sieviete! Un runājot par žīdiem/ebrejiem, ir tieši otrādi.

Klops
Klops

Maitas

Murrey
Murrey

Es nedomāju, ka tas būtu taisnīgi attiecībā pret visām pārējām kopienām. Balsošu pret visiem deputātiem, kuri būs balsojuši par restitūciju.

Torte
Torte

Nebrīnītos, ja daļa no 40 citroniem atgrieztos atpakaļ pie politiķiem