Arī Muižniece un Riekstiņš pamet “Konservatīvos”

Riekstiņš, Muižniece
IZM parlamentārais sekretārs Sandis Riekstiņš (JKP) un izglītības ministre Anita Muižniece (JKP) (ekrānuzņēmums no Facebook)

Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (K) un bijušais parlamentārietis Sandis Riekstiņš (K) plāno izbeigt savu darbību 14. Saeimā neiekļuvušajā politiskajā partijā “Konservatīvie”, liecina politiķu ieraksti sociālajos tīklos.

Muižniece norāda, ka kopš 2016.gada beigām ir uzticīgi strādājusi “Konservatīvo” labā. “Esmu pateicīga partijai par iespēju strādāt Latvijas labā, esam daudz kopā paveikuši, bet katra grāmata kādreiz tiek izlasīta līdz galam,” raksta Muižniece. Ierakstam ir pievienots attēls, kurā redzama grāmata ar uzrakstu “The end”, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē “Beigas”.

Riekstiņš novēl partijai veiksmi turpmākajā darbā, pieļaujot, ka viņš nebūs tajā iesaistīts. “Lai “Konservatīvajiem” veicas, bet visticamāk, ka bez manis…” raksta bijušais deputāts.

Kā zināms, oktobrī notikušās 14.Saeimas vēlēšanās “Konservatīvajiem” neizdevās pārvarēt 5% barjeru.

Pēc tam “Konservatīvo” līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Bordāns un valde pilnā sastāvā atkāpās, uzņemoties atbildību par 14.Saeimas vēlēšanu rezultātiem. Bordāns informēja, ka nekandidēs uz valdes priekšsēdētāja amatu, dodot iespēju jauniem partijas līderiem.

Tāpat zināms, ka partijas “Konservatīvie” padome sestdien par valdes priekšsēdētāju ievēlējusi labklājības ministru Gati Eglīti.

Par savu vietnieku viņš izraudzījies Ķekavas novada domes deputātu Andri Vītolu.

“Konservatīvo” valdē ir ievēlēti arī Ventspils novada domes deputāts Bruno Jurševics, Rēzeknes novada domes deputāts Guntis Rasims, ekonomists Jānis Svemps, uzņēmējs Mārtiņš Štāls un Gulbenes novada domes priekšsēdētāja vietniece Guna Švika un Vītols.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Uldis
Uldis

Ļaujiet minēt – iestāsies Vienotība?

Erkīls Puaroo
Erkīls Puaroo

Konservu partiju tāpat kā izlietotu gumijas izstrādājumu visi to lietojuši met ārā. Un kurš tad būs tas muļķis, kurš cita lietotu gumijas izstrādājumu vēl turpinās lietot?

Dr.Āte
Dr.Āte

Tagad abi žiperi varētu vismaz nodoties demogrāfijas uzlabošanā.

riekstiņš un škutāne
riekstiņš un škutāne

Jāmet kažoks uz otru pusi, iesim pie progresīvajiem sodomītiem, ui nē piedošan sorosītiem

rietumu žoparenko
rietumu žoparenko

Moris savu darbu padarīja, moris var iet

Ruta
Ruta

sile tukša- te vairs nav ko ņemt, tagad uz jaunām ganībām Šito fona ministyriju nolaida līdz kliņķim, bet var taču vēl… kaut tamborētāju pulciņu Neis taču darbu stra’dāt šādi frukti

Aigars
Aigars

Ha Ha ierēdņi šiem ierādīja īsto vietu it sevišķi Sandim, ar vienu Ivetiņu galā netiki, sporta departaments turpinās dzīvot zaļi, bet Sandim jāmeklē jauns darbs, redzi Sandi kāda starpība starp deputātu un ierēdni,
2 klauni.

Nuja
Nuja

Kam tas sandis vajadzīgs… lai sandim “veicĀs”… Izm klauns.

Santa
Santa

Tak neviens tur viņus ap pilnu īsti neņēma, bīdīja savas lietas un klusībā smējās par viņiem, ne pirmie ne pēdējie politiskie ielikteņi, dažs labs ierēdnis tur kādus 15 ministrus pārdzīvojis. Sandis tik pa purnu solīt var bet darbos apaļš 0