Arī deputāts Ivars Puga plāno atgriezties uz teātra skatuves; ne visi par to ir sajūsmā

Ivars Puga

Deputāts Ivars Puga pēc četriem gadiem Saeimā plāno atkal būt uz teātra skatuves. Taču ne visi priecājas par viņa iespējamo atgriešanos teātrī.

Ivars Puga uzsver – teātri vēl aizvien uzskata par savām otrajām mājām un labprāt tur atkal būs. Atkalsatikšanās ar kolēģiem viņu nebiedē, problēmas esot tikai ar vienu aktieri. «Ir tāds viens gadījums, cik zinu. Laizāns. Bet tā ir viņa problēma. Lai pats cīnās ar saviem putniem. Nezinu, kas tam puisim galvā,» Lai pats cīnās ar saviem putniem. Nezinu, kas tam puisim galvā,» žurnālam «Privātā Dzīve» teic Puga.

Patiesi, izteikumos par kolēģi politiķi Normunds Laizāns nav vārdos izvēlīgs. «Ar to kolēģi, kurš tika ievēlēts, no tā brīža neesmu ne sasveicinājies, ne arī runājis. Man viņš kā cilvēks ir zudis!» skarbs ir Normunds.

«Protams, aktieru algas ir briesmīgas, bet kāpēc mums jāmaksā kaut kādiem, kas sēž Saeimā un neko nedara? Viņš saņem algu un piemaksas par to, ka paceļ vai nepaceļ roku. Tas ir viss viņu darbs! Redzot, kā dažādi manas skunstes biedri tagad pretendē uz vietām Saeimā, – tas man liekas smieklīgi. Es saprotu, ka ir pensijas gadi un naudas ir tik, cik ir, bet, atvainojos, – kļūt par politisko prostitūtu…» sarunā ar PDz teic Laizāns.

«Var jau pārdoties, bet kā tu pēc tam pats ar to visu sadzīvo. Kā tu vari iet uz darbu? Tas ir tas pats, ja es teiktu – tagad vadīšu lidmašīnu! Kā tu vari vadīt valsti un būt viens no simta, ja tu to vispār neproti darīt?» jautā aktieris. «Kad paskatās uz tiem simts cilvēkiem Saeimā – cik no viņiem ir profiņi? Labi ja desmit cilvēki ir tādi, kas kaut ko patiešām arī saprot,» dusmas par kolēģu iešanu politikā pauž Laizāns.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: santa.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
teātrmīle
teātrmīle

Ne tikai viens Laizāna kolēģis tika ievēlēts,bet pat divi.Viens pat divas reizes no vietas.Iznāk,ka Laizāns vairs nesveicināsies ar diviem saviem kolēģiem.Un kur tad vēl kolēģe no Dailes teātra,kurai bija jāizskolo meita?Tas bija sen un laikam aizmirsies.Un vēl viens kolēģis-bijušais Dailes aktieris,kurš arī startē uz Saeimu?Iznāk,ka Laizāna kungs nesveicināsies ar vismaz četriem kolēģiem.Diez kas naav.

aa10aa
aa10aa

nu un ?lai nesveicinās, teātris neko nezaudē no tā. Puga jau nu varētu iet pensijā – naudu sagrābies 10 gadiem uz priekšu

TT
TT

Puga ir zudis ne tikai kā aktieris. Arī kā cilvēks.
Varētu viedokli mainīt, ja viņš ieskaitītu atpakaļ valsts budžetā saņemto deputāta algus par šiem gadiem.
Pilnīgi tukša vieta jaunkomunistu grupējumā.

Grieta
Grieta

Laizāns pareizi pateica,piekrītu katram vārdam! Vai šie aktieri,dziedātāji,gleznotāji,sportisti,rakstnieki vispār saprot tēmu!?Balsojamās mašīnas,nekas vairāk.

ērce
ērce

Žēl ka Kaimiņš šitādus fruhtus salasīja savai partijai. Tie arī viņa partiju gremdēja.

G. Akmeņkalns
G. Akmeņkalns

O, jā! Saeimā 2/3 deputātu ne bū, ne bē no valsts pārvaldes, likumiem, ideoloģijām, utt., utt..

Arturs
Arturs

Ar viņa intelektu viņš lieliski iederas jaunajā 14 Saeimā…