NA Rīgas nodaļa galvaspilsētas mēra amatam gaidāmajās vēlēšanās virzīs Ratnieku

Nacionālās apvienības (NA) Rīgas nodaļa nolēmusi nākamajās Rīgas domes vēlēšanās par mēra amata kandidātu virzīt pašreizējo vicemēru Edvardu Ratnieku.

Kā informē Ratnieks, par viņa virzīšanu mēra amatam nodaļa nolēmusi vienbalsīgi.

NA un Latvijas Reģionu apvienības Rīgas domes frakcija ir Rīgas domes valdošajā koalīcijā, kurā mērs ir “Jaunās vienotības” pārstāvis Vilnis Ķirsis. Iepriekš Ķirsis atzina, ka vēlēšanās būs sava saraksta Rīgas mēra amata kandidāts.

Ķirsis norādīja, ka atkarībā no vēlēšanu rezultātiem “Jaunā vienotība” būtu gatava darboties koalīcijā ar pašreizējiem sadarbības partneriem – “Kods Rīgai”, “Par”, NA, Latvijas reģionu apvienību, “Latvijas attīstībai” un “Gods kalpot Rīgai”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

0 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments