9 000 un 10 000 eiro – sabiedriskā medija vadībai noteiktas dāsnas algas

nauda

Topošā VSIA “Latvijas Sabiedriskais medijs” vadībai noteiktas 9200 līdz 10 100 eiro algas, liecina Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātā konkursa nolikums, ko izpētījis portāls delfi.lv.

Valdes priekšsēdētājam mēnešalga pirms nodokļu nomaksas noteikta 10 141,72 eiro, bet valdes locekļiem – 9219,75 eiro.

Salīdzinoši, piemēram, Latvijas Televīzijas valdes priekšsēdētājs Ivars Priede pērn atalgojumā kopumā saņēma 70 567 eiro jeb ap 5 900 eiro mēnesī, bet Latvijas Radio valdes priekšsēdētāja Una Klapkalne – 65 688 eiro jeb ap 5500 eiro mēnesī, liecina viņu iesniegtās valsts amatpersonu deklarācijas.

Kā ziņots, SEPLP ir izsludinājusi konkursu uz topošās VSIA “Latvijas Sabiedriskais medijs” valdes locekļu amatiem. Izsludināts konkurss uz valdes priekšsēdētāja, valdes locekļa programmu un pakalpojumu attīstības jautājumos, valdes locekļa finanšu pārvaldības jautājumos, valdes locekļa tehnoloģiju pārvaldības jautājumos un valdes locekļa personāla pārvaldības jautājumos amatiem.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

5 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
Eksperts
Eksperts
1 mēn. atpakaļ

Šīsdienas NRA Bena Latkovska izcils analītisks raksts , kā Vienotības banda iecels savu Propogandas ministru priekš tautas zombēšanas , iesaku izlasīt !

maksa par melošanu
maksa par melošanu
1 mēn. atpakaļ

Mediji vispār varētu strādāt par minimālo. Tieši šobrīd tiktokā, laikam Brēmanis ielicis video no kaut kāda sarunu šova kur piedalās Inga Spriņģe. Video var visi noskatīties. Spriņģei uzdod jautājumu kāpēc viņa apmeloja Šleseru pirms vēlēšanām par to ka Šlesers saņemot Kremļa naudu, bet atbildīgās iestādes visu esot pārbaudījušas un nav atradušas Kremļa naudu. Spriņģe kā parasti stāsta ka tādu informāciju itkā esot izplatījuši Krievijas melu mediji un mūsējie mediji ir tikai pārpublicējuši tālāk. Cits skatītājs jautā, vai tad Latvijas mediji neveic nekādu faktu pārbaudi? Spriņģe atbild ka tā mediji nestrādā. Ja pasaulē mediji raksta vienu lietu, tad mūsu mediji raksta… lasīt vēl »

Jeblonskis
Jeblonskis
1 mēn. atpakaļ

Un kas tos kropļus ievēlēja?

zooveikala īpašnieks
zooveikala īpašnieks
1 mēn. atpakaļ

Pārāk lielas tam, ka sabiedriskajos medijos nav ko redzēt, rāda komercreklāmas krievu valodā un turpina nekomunicēt ar NVO.

Normāli
Normāli
1 mēn. atpakaļ

Par tautas zombēšanu , propogandu ir labi jāmaksā !